Hallo.

Nå sitter jeg på tog. Det vet dere at jeg mistrives med. Man blir litt reisesyk, litt sulten, litt trøtt og får litt vondt i hele seg. At noen gidder å pendle er for meg et mysterium!

Men nå skal jeg fortelle deg noe. Når jeg bestilte togbillett så fikk jeg sreng beskjed om at plass 29,vogn1, skulle være min posisjon for reisen. Så går jeg på toget i dag tidlig, og tror du ikke plassen min er opptatt! Personen som skulle sittet på plass 30 har lagt seg ned, og dekker både plass 29 og 30. Hva gjør man med slike mennesker da. Jeg prøvde først å si hallo. Det var uten hell. Eller, jeg klarte utmerket å si hallo, men hun våknet ikke av den grunn. Så prøvde jeg å putte en finger inn gjennom ribbben hennes. Men når det heller ikke var vellykket så så jeg meg nødt til å sette meg på en annen plass et øyeblikk, for å samle krefter!

En time senere prøvde jeg igjen. Samme metode. Hallo. Null reaksjon. Finger mellom ribbben. Null reaksjon. Så jeg dyttet henne like greit ned på gulvet. Der har hun liksom plass til å boltre seg og sove slik hun vil. Det tror jeg hun syntes er stas!

 

2 kommentarer

Anette

19.jan.2012 kl.15:47

Hei, er DU flink til å lage headere? :) Da kan du besøke www.headerplease.com, der er det en del som trenger nye headere.. og du får i tillegg "reklame" til bloggen din ;)

Fashion by Maria Alexandra

25.jan.2012 kl.23:22

HAHAHAH, jeg tror at vi er soulmates. nei vent, jeg vet. ok, jeg virker som crazystalker nå. jeg leser alle innleggene dine. jeg ER crazystaler. liker det.

Skriv en ny kommentar

hits