Ostepop og snø og sånn

Hallo.

Nå skal jeg fortelle dere noe rart, som jeg vet kommer som et sjokk på hele befolkningen.

Det er snø ute.

Det burde være en enkel sak, men det er tydelig at litt snø byr på enkelte utfordringer. Det er nesten litt flaut. Hvis det blir 20 cm med snø, så blir østfoldingen værfast.

I dag har det snødd hele dagen, frem til jeg skulle ut å ta bilde av snøværet. Da hadde det så klart sluttet. Men du vet vel hvordan det er.. Hvis man kan et kunststykke og skal hvise det frem til noen, da kan man det plutselig ikke mer.

Men altså, jeg kjenner det på min egen kropp også. Når jeg så at det kom snø ned fra oven i dag tenkte jeg bare:
Ikke noe problem, det var jo snø i fjor også.

Men der tok jeg feil gitt! Jeg har tydeligvis glemt heelt hvordan man skal fungere når det er snø. Jeg følte meg som et spedbarn. Jeg måtte lære alt på nytt! Lære å kjøre bil, lære å kle på meg riktig og for ikke å snakke om hvor amatørmessig jeg så ut når jeg prøvde å gå! Det endte med at jeg måtte tviholde meg fast i bakken mens jeg sklei på måfå gjennom busk og kratt.

Planen var å svinge seg på byen i kveld, men siden jeg sikkert har glemt det også valgte jeg å holde meg inne. Og så spilte det faktum at bilen min har kjørt seg fast en stor rolle i valget mitt.Det  her er en av mine tre hjem forresten. Jeg er sigøyner jeg, vet du!

Nå fikk vi en bolle med ostepop plassert forran oss. Du vet det er lenge til middag når man får godteri til forret. Men ostepop er singelmat altså, du spiser ikke det hvis du forventer heavy klining de neste 48 timene.

Dette er stesøsteren min. Hun har nettop fått lappen.
Og jeg bare: yeee! gratulerer!
Én kommentar

~MoonStar~

22.jan.2012 kl.11:52

Hehe høres jo ut som en koslig dag for det :) Selvom du ikke fikk bilde med snøen når det snødde.

Btw. hvis du føler deg dum i snøen. Skulle du prøve og reise til DK når det endelig kommer snø der xD hehe De er virkelig ikke noe flinke til og kjøre bil i snø. :P

Skriv en ny kommentar

hits