Dagens outfit.

Vet dere hva som skjedde i dag? En av søstrene mine hadde bursdag, så jeg bare: hurra. Så da tok jeg av meg joggedressen, som nesten har grodd fast i kroppen min, og kjørte helt til Fredrikstad sentrum for å kjøpe en fornøyelig gave.

Det å kjøpe bursdagsgaver er faktisk noe av det mer kinkige verden har å by på. I motsetting til julegaver, så er bursdagsgaver noe frivillig. Man kan velge å "glemme" fødselsdager, men hvis du "glemmer" jul vil folk tro at det er noe riktig galt med deg, og du vil bli pratet om på negativt grunnlag.Men siden det var min egen søster så måtte jeg jo kjøpe en liten ting. Og Akkurat til familie kan det være fornøyelig å kjøpe ting. Men gaver bør ha visse faktorer som kun finnes i en veldig liten grunne gjenstander:
- Det skal helst komme fra hjertet og bety noe.
- Det skal ha bruksområder som passer til mottageren.
- Det skal ikke være altfor dyrt.
- Det skal ikke være upassende.
- Det skal samsvare med aldersgruppen.
- Det skal være i en farge mottageren setter pris på.

Valget falt på en genser, noe hun syntes var fint. Sara, hun med det lyse håret, hun syntes også at genser er en fin gave.

Jeg har bakt kake i dag også. Av typen eple. Noen ganger så er jeg så flink til å lage mat at jeg tror jeg er kokk.Så hadde jeg på meg en genser som fikk meg til å se ut som en jomfru, det likte jeg svært godt, siden det er noen år siden sist.

Når jeg var i byen fikk jeg ting av en søt dame også! Se!Jeg fikk ting til både jente og gutt. Det til gutt har jeg tenkt til å gi til Harald, fordi han er den eneste gutten jeg kjenner. Jeg blir så sinnsykt glad når jeg får ting! fordi da slipper jeg å kjøpe det, og jeg slipper å tenke. Det liker jeg.

Jeg kjøpte meg en bukse også ( egentlig to). For det var opphørssalg på en butikk som heter vila. Og da fikk jeg to bukser for 50 kr. Da ble jeg kjempeglad. Det betyr at jeg bare må jobbe en halvtime for å få en bukse! Hvilket vil si at den tiden jeg bruker på å stenge butikken tilsvarer to bukser. Livet er herlig dere. Det må jeg bare si.

Fine buksa. Jeg kjøpte en i en grusom blåfarge også. Den skal jeg bruke på onsdag tror jeg.

 

Så tok jeg bilder av meg med selvutløser når jeg sto ute.. Fordi det gjør bloggere, og jeg prøver å få fler lesere. Og primitive som dere er så går dere på overskriften "dagens outfit". Fordi dere vil heller lese om klær enn krig og sånn.
7 kommentarer

mel- livet som psykisk syk

23.jan.2012 kl.21:57

Fint outfit og koselige bilder :)

anastassiadach

23.jan.2012 kl.22:04

"Man kan velge å "glemme" fødselsdager, men hvis du "glemmer" jul vil folk tro at det er noe riktig galt med deg, og du vil bli pratet om på negativt grunnlag. " hahahaha digger! Helt sikkert sant åsså! :D Det va nu greit at du tok av deg joggedressen å fikk på det noen ordentlige klær da! :D Fantastisk! Jeg ler hver gang jeg leser innleggene dine og blir rett og slett i godt humør! Flott at genseren falt i smak hos søsteren din og buksa du kjøpte var rå lekker! Har en sånn selv, men den er fra bikbok! og 50 kroner for to bukser er ikke verst! ;)

iselin

23.jan.2012 kl.23:41

Haha, så utrolig bra du skriver! Måtte le litt. Fint antrekk da! Og "jomfru-toppen" var fin den også! Likte godt den buksen du kjøpte, også er det greit med gratis ting! :)

maria

24.jan.2012 kl.12:05

liker!:d

24.jan.2012 kl.15:54

Hehe, ja, den toppen kledde du!;p Også er du jo veeeldig flink til å lage mat og kaker hele tida, -nå er du snart rene husmora! Du er så flink!

Fashion by Maria Alexandra

25.jan.2012 kl.14:43

HAHAHAH, du er awesome! Dette var morsomt, i'll be back

Krusmynte.blogg.no

09.feb.2012 kl.20:35

Hehe, kanskje du var og handlet av meg;). Den buksa satt jo veldig fint på deg, nå merket jeg at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den selv:)..

Skriv en ny kommentar

hits