Da hovedstaden fikk besøk av Tonje

Det slår meg at jeg bruker penger på de underligste ting. Slik som nå for eksempel, nå har jeg brukt 82 kr på en Bonaqua uten kullsyre (Norsk naturlig mineralvann fra en spring i telemark) og et halvt rundstykke som jeg tviler på at jeg kommer til å spise. Og når jeg er ferdig med å drikke vannet mitt må jeg bruke ti norske kroner på å bli kvitt vannet igjen på nærmeste toalett. Folk krever penger for de snodigste ting, og jeg betaler gladelig.


Som du kanskje allerede har skjønt så befinner jeg meg nå i hovedstaden. Det er vel bare der man må betale for menneskelige rettigheter som dobesøk. Det kan hende man må betale for det i Stavanger også, men der har jeg aldri vært så det vil jeg nødig uttale meg om.


Jeg har allerede rukket å kjøre tog på morgenkvisten. Og på togturen måtte jeg innfinne meg i både det ene og det andre. Blant annet at kvinnen på min høyre side valgte å skrelle et appelsin og deretter spise den. Jeg skal ikke være kranglete, men når man skreller appelsin så gir den fra seg en veldig intens lukt som klamrer seg fast i nesegrevet resten av dagen, hvilket jeg ikke er videre fornøyd med.


Generelt så har jeg veldig krasse meninger om hva man bør, og ikke bør spise på tog. Kaffe, appelsin og ostepop er ting som selvsagt bør nytes før togturen da det lukter noe så infernalsk. All type snacks med veldig bråkete papir bør egentlig få lov til å bli hjemme, men på mindre togturer som f.eks Moss ?oslo kan det til nød godtas. Det er igrunn lettere hvis jeg bare nevner det som kan spises på tog. Vann uten kullsyre, pastiller med gummilignende konsistens og banan. Kullsyreholdige drikker byr på problemer hvis den skulle bruse over, da du kan komme i skade for å søle på dine medpassasjerer.

Det er ikke det at jeg er streng, jeg prøver bare å hjelpe!

Én kommentar

Fashion by Maria Alexandra

25.jan.2012 kl.23:14

hahahahaha

Skriv en ny kommentar

hits