Siri skrev...

Jeg hadde blogget liksom, og en leser bare:

Stilig smak på interiør!

Jeg er ny leser, kom over den via en blogganbefaling fra en annen blogg, og ble hyggelig overrasket over at det var "jenta jeg heiet på" fra "gøy på landet"! Det var litt gøy :-)

Og så lurer jeg på om hvordan "historien" er med deg og Harald, var det kjærlighet ved første blikk? Hvorfor valgte du å gå av akkurat der ? :-)

 

Og jeg bare: Holy shit! så hyggelig!

Jeg bare elsker nye lesere, fordi dere er hyggeligere enn kosebamser. Hvor var det blogganbefaling? Sto det pene ting om bloggen min? Så funny at du "heiet" på meg! Jeg også gjorde det. Selvom man ikke kunne vinne noe..

Historien om meg og Harald. Tja. Hva skal man si. Vr det kjærlighet ved første blikk? Avgjør selv.
Se der ja. Det ser mer ut som en bestemor som ser barnebarnet sine små lubbene føtter for første gang. Men det er vel en type kjærlighet det også vil jeg tro.

Men hadde en engel dalt ned og fortalt meg at jeg og Harald kom til å dele seng, hadde jeg nok trodd at den engelen ville Harald veldig vondt. For meg var han en veldig ordentlig fyr som hadde kontroll på situasjonen. Jeg var sikker på at han aldri hadde latt en regning forfalle eller latt en plante tørste ihjel. Jeg så for meg at han laget mat med forkle på seg, nappet nesehår hver dag, og var født og oppdratt midt i bibelbeltet, hvis du skjønner. Mens jeg..vel. Jeg betaler regninger siste dag før forfall, kjøper heller nye planter enn å vanne de jeg har, jeg lager mat naken for det er det enkleste og jeg tar meg selv i å både banne og drikke alkohol. Så at vi kunne passe sammen var ikke i mine tanker.Men vi fant en slags felles greie alikevel. Vi prøvde aldri å ha en "perfekt" samtale, hvis du skjønner. Det er vanskelig å ha en ekte samtale med et kamera i nærheten og siden vi egentlig er dårlig på skuespill begge to så g vi F*** i skuespillet og bare var oss selv når vi pratet sammen. At jeg er litt krass var helt greit, for det var han også. Og vi hadde den samme spydige humoren.Det som kom litt i veien for den store kjærligheten var kanskje at det var den første uken. Ikke fordi jeg ikke ville hoppe av bussen på første sted, men jeg hadde jo ingenting å sammenligne situasjonen med. Man kan komme overens med folk ofte uten at det er kjærlighet i luften. '

Jeg visste ikke at jeg var hodestups forelsket i han før lenge etter at jeg kom hjem. Som mange av dere vet så hoppet jeg aldri av bussen, men var en av de som dro tilbake til Oslo.

 

4 kommentarer

Fashion by Maria Alexandra

31.jan.2012 kl.14:26

Hei cybervenn. jeg visste ikke at du var med på et tv program. nå skulle jeg plutselig ønske at jeg så på gøy på landet. faen. jaja, win some, lose some.

Siri '

31.jan.2012 kl.18:30

Takk for at du delte, kjempe koselig! Det var en fin kjærlighetshistorie i å med at dere fant kontakten etter at det var over :-)

Fine Maria Alexandra skrev om deg: http://mariaalexandra.blogg.no/1327881858_de_kuleste_av_de_kule.html#comment :-)

Linn Therese

31.jan.2012 kl.21:40

Så skjønt <3:) ha ei fiin veke

Tina

02.feb.2012 kl.16:11

Syntes du tok en VEEEELDIG kort versjon av dette, Tonje! Ønsker at du meddeler at jeg også var en stor del i deres kjærlighet.

Vennlig hilsen

Tina du vet.

Skriv en ny kommentar

hits