40+Bloggedamer

De står med en fot i hver generasjon.  De fikk oppleve det beste av 70, 80 og 90 tallet, og nå har de kastet seg på internettbølgen. Jada, jeg snakker om 40+bloggere! De trenger faktisk ikke ha en blogg en gang, for de aller fleste har lurt barna sine til å hjelpe de med å skaffe seg en facebook-profil.  Finnes det noe søtere, enn disse "gamle damene" på internettet?
Min kjære Harald har pc'en sin koblet opp til tv, hvilket vil si at jeg mang en gang har sett på når han har scrollet seg gjennom statusene som hans venner har skrevet gjennom en lang dag. Det var da det dukket opp:Man VET at man har en 40+ dame på vennelisten sin når disse bildene dukker opp. Fordi det er INGEN "ungdommer" med respekt for seg selv som poster disse bildene altså. Det er ikke noe galt med bildene, men du finner ikke disse på pc til en i 20-års alderen. Det er det samme som Tena lady, vi unge har bare ikke bruk for det! 

En annen ting de gjør er å alltid ønske facebookvennene sine god morgen, god dag, god kveld og god natt! Det er så fiffig! Jeg har tre veldig aktive 40facere på vennelisten min, noe som betyr MYE "ønsker alle en god dag<3 :o))".  Men det er greit igrunn, fordi når jeg våkner så vet jeg ikke alltid når på døgnet det er, så det er bare å ta en titt på facebook.

En annen ting som er veldig nusselig er 40+ damer som blogger.  Jeg har selv en 40+ bonusmamma som blogger og hun er på ingen måte like skrullete som mange andre, men det er gjennom henne jeg har fått øynene opp for denne verden som har dukket opp på nettet de siste tre årene eller noe.  Det er ofte veldig, veldig lett å avsløre disse 40+ bloggedamene. Men jeg skal gjøre det lettere for deg, hvis du syntes det kan være forvirrende.
1. Fellesnevneren for alle blogger er "blogglandia". Har du hørt noe så søtt! De har laget et lite land hvor de har fiktive venner og hvor det alltid et pent vær og hvor blomster aldri visner.
2. Alle blogger om interiør. Jeg føler at interiør er 40+bloggedamenes svar på "dagens outfint" De trenger nødvendigvis ikke ha noe kunnskap om det, for det er bare å slenge ut bilde av en stol eller den nye dørmatta.
3. De får et nært og personlig forhold til hverandre.  Ikke bare kjenner de hverandre, og hverandres familier, men de legger igjen kommentarer som ligner kjærlighetsbrev. Og dette skal de ha pluss i 40+bloggen sin for!
 Typisk kommentar fra en rosablogger: fin blogg, kommenter tilbake?
Typisk kommentar fra en 40+blogger: Godt å høre at sønnen har blitt frisk igjen! Vi har nettopp lagt bak oss en sykdomsperiode, noe som er veldig deilig! Det har gått i et her siden jul! Jeg hadde 40 i feber på det værste uff! Så nydelige tulipaner du har fått, jeg kjøpte noen på rimi til 19 kr og de har holdt over en uke nå! Lykke til med opppussing av lesekroken, gleder meg til å være med deg gjennom den reisen som en opppussing er !
Skjønner du eller? De blir aldri ferdig. 

Nå må dere ikke tro at dette er mobbing av 40+damene, fordi jeg syntes dere er herlige der dere fyller opp facebook med go'ord og "blogglandia" med bilder av hekleduker.

4 kommentarer

SILJE GUSFRE

01.feb.2012 kl.19:26

Hei :)

Jeg har ikke vært i postkassen i dag men skal gå ned i morgen tidlig å se jeg:) jeg føler meg skikkelig frekk nå som jeg har ''maset'' sånn om skoene men har vært så redd for at de har ''forsvunnet'' med posten eller noe, det kan jo skje. Hehe! Men skal se i morgen tidlig for det er så langt til postkassa skjønner du så orker ikke gå ned til gata nå. Haha!

Fashion by Maria Alexandra

02.feb.2012 kl.14:37

Jeg må få spørre om noe som fanget interessen min etter å ha brukt 40 kroner på å se fire episoder om at du faller hodestups for din kjære. Har du en jobb? Det må være veldig vanskelig, ettersom det bodde typ 10 mennesker i kommunen. Er det slik at dere peker ut en som må være postmann, en må være bonde, en må være butikkansatt, en må være lege, en må være brannmann, en må være politi og en må være hore? Hvilken er du?

SILJE GUSFRE

03.feb.2012 kl.23:30

Skoene har endeligkommet frem å jeg er suuper fornøyd med dem:-D De satt som et skudd og er rett og slett PERFEKTE! Utrolig fine farger og alt ting. GLEDER meg maks til å bruke dem altså. Til sommeren skal jeg love deg at de kommer til å bli brukt kjempe masse. Hehe! Skal prøve å få brukt dem litt nå på vinteren gså (klarer nesten ike vente!) :-D Tusen, tusen takk søte, snille deg <3

Bente

04.feb.2012 kl.13:14

Maria Alexandra...

der bor hele 1690 mennesker i audnedal kommune...... politi har vi ikke, de holde til i nabo kommunene så vi kan gjøre som vi vil.... vi har da hva vi trenger i bygda med to barneskoler, en ungdomsskole, en vidergåendeskole, to barnehager, tannlege, leger, helsestasjon, kirker, bedehus, ungdomshus, strand, eldresenter, ph boliger, to butikker, bakerie, gatekjøkken, to banker, to frisører, fysoterapeuter, bibliotek, svømmehall, flerbrukshaller, togstasjon, konsmohus, bilcrossbane, stadio, fotograf, barnevern, nav, kommunehus, for ikke å glemme vår fantastiske ordfører som er Tønnes... postmannen kjører bil og kommer ikke på sykkel..... der finnes til og med lys i lysløypa slik en kan gå på ski... og for å ikke glemme vår store stolthet, nemlig 2 divisjons damene våre i håndball som har agders beste klubbsang... ;-) Vi har til og med internett i bygda... ;-) nei, her kan vi ikke klage.... ;-)

Sorry Tonje, æ var nødt..... ;-)

Skriv en ny kommentar

hits