Tre ting jeg har lurt på i dag.

Innimellom så lurer jeg på ting, men uansett hvem jeg spør så vet de ikke. Så da lager jeg egene svar og det har en tendens til å bli litt kaotisk. I dag har jeg lurt på tre ting:

1. Hvorfor blir man så glad av mennesker med snurrebart?
I dag var det en type innom jobben, og han var det man kan kalle litt amper. Men så hadde han snurrebart! Man kan være så sur man bare vil, men når man har en snurrebart midt i fjeset så legger det en stor demper på hele den sure fremtoningen.

2. Når begynner gamle mennesker å lukte "gammelt"?
Se for deg bestemora di. Hvordan lukter hun? Hun lukter gammel dame! Og det min venn, trenger ikke nødvendigvis å være en vond lukt. Gamle mennesker får på et eller annet tidspunkt en slags eim som henger etter dem. Og jeg lurer sånn på når det skjer? Er det den dagen kostholdet kun består av surmelk og kjøttkaker, at denne lukten blir et faktum? Hvis man går inn i huset til en gammel mann, og man selv er blind, så er det alikevel ingen tvil om at man besøker en gammel mann. Det er ganske mange lukter hjemme hos folk. Det kan lukte hund, røyk, rosevann eller rett og slett bare vondt. Men hos gamle folk så er det den samme lukten som går igjen, selv om den er kamuflert med grønnsåpe. Men hvem vet. Kanskje mine barnebarn blir av den oppfattning at taco og lavendel lukter "gammel dame".

3. Her skulle den tredje tingen stått, men jeg ble så revet med av luktdebatten at jeg glemte det.
Men en dag så kommer det til meg, og da kommer det til å stå her.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits