vinn Valentine solkort!

Det begynner å nærme seg valentine's Dag dere. Hva gjør vi med det? Hvordan skal vi angripe en dag hvor det er forventet av oss at vi skal være romantiske?Jeg personlig har ikke tenkt på denne dagen siden jeg var tolv år og kjøpte en flodhest til han jeg hadde vært sammen med i to dager. Tenk det, min oppfattning av romantikk er flodhest.

Men det er nok en grunn til at jeg aldri har villet tenke på denne dagen igjen. Jeg gikk på nille og kjøpte flodhest, sjokolade, smykke og kort. Vet dere hva jeg fikk? Snickers. Og dette i en periode hvor jeg var sikker på at jeg hadde nøtteallergi. Er dere klar over hvor hardt dette var for meg? Ikke nok med at jeg har tidenes mest nerdete allergi, men jeg blir nesten drept etter å ha gitt verdens kleineste gave. Huff, glad jeg aldri skal bli tolv år igjen!

Hva er din verste valentinhistorie? Jeg tror faktisk at den som har den kleineste historien skal få et solkort av meg, fordi jeg har så medfølelse for andre mennesker

4 kommentarer

Krusmynte.blogg.no

07.feb.2012 kl.14:17

Hehe, vekker minner. På barneskolen i typ 5. klasse hadde jeg og venninna mi kjærester da denne dagen var. Vi hadde tatt bussen til byen for å kjøpe smykke til de på gullfunn eller noe. Vi endte opp med å kjøpe sånn sølvhjerte en kan knekke i to, så en får et smykke hver. Vi tok det forferdelig seriøst:) så kom dagen da vi skulle bytte gaver. Jeg fikk tilbake en brukt og hakkete cd med navnet jabba dabba doh, og venninna mi fikk en tørket rose full av støv.. Forholdene holdt ikke så veldig lenge;).

<3 AnnHelen

07.feb.2012 kl.20:36

Grepet av PMS og en smule fjortisnykker gikk jeg på kjæresten min med døsdforakt og tvang i han en svidd middag og en halv-vissen blomst. Jeg var på det tidspunktet helt sikker på at han hadde kjøpt noe helt fantastisk og kanskje til og med skulle pop the question, men den gang ei. Han hadde ikke ofret valentinsdagen en tanke, mens jeg derimot hadde slitt rumpa av meg for å sette stemningen. Jeg kjefta så mye på han at jeg ødela stemningen.. For han, han hadde nemlig kjørt hjem til meg, spist seg god og mett og hørt mine kleine kjærlighetserklæringer i ca 3 kvarter før han gjorde det slutt. Jeg er sjeleglad jeg aldri mer blir 14 år. Men jeg hadde sikkert satt pris på en flodhest.. det har jeg aldri fått før..:D

Lene

07.feb.2012 kl.22:40

Ble superglad for å finne et kort i skapet på videregående fra en gutt, helt til jeg oppdaget at flere andre jenter hadde fått likt mitt - og det viste seg da at det var skrevet av to stk irriterende populære jenter... ;)

Fashion by Maria Alexandra

08.feb.2012 kl.14:24

Jeg var 10 år og la et valentinesdaykort på pulten til en gutt i klassen, deretter gjemte jeg meg på do og fikk en lapp skjøvet under døra. "Maria N er dom". Etterpå løp han etter meg rundt i skolegården med en gympose full av stein og prøvde å ta meg ned. Dette resulterte i at jeg igjen havnet på do. Av ren frykt. Etter denne hendelsen er jeg livredd valentinesday. Og har vel egentlig skjønt at jeg må være veldig dårlig kjærestemateriale.

Skriv en ny kommentar

hits