Jeg var i bryllup, jeg

Hvor lei er dere av forrige innlegg nå? Sorry ass, det er ikke fordi jeg prøver å gni inn hvor flink jeg er til å lage mat, det er fordi jeg har sett på at noen gifta seg i helgen!

Først så kjørte vi over masse gjell og greier.
Og jeg bare : stoooopp! Jeg må ta bilde av fjellet!
Jeg syntes det var skikkelig fint. Men plutselig ble det mørk og stemningen bare: Hvis bilen stopper nå som kommer dere til å oppsøke et nedlagt hotell og bli drept.

Så kom vi til der vi skulle bo, som for så vidt var et forlatt hus. Men vi ble ikke drept. Nesten bare. For det viste seg at Harald hadde tatt med sengetøy av forskellig slag, og jeg var sikker på at vi aldri kunne vise oss offentlig igjen.Det som var litt koselig var at det er sengetøyet fra da han var ungkar. Noen hadde sett på det som et minus..Og det gjør jeg også, nå som jeg skriver..iiijuuuh! Men grunnen til at det er koselig er at det luktet slik han luktet de første gangene vi sov sammen, noe som kommer av skyllemiddelet..

Dagen etter skulle noen plutselig gifte seg. Og Harald skulle være forlover og greier. Så han bare: Tonje, sitt alene midt i kirken, så går jeg og gifter noen vekk. Og jeg bare: Ja.Han var så fin vettu. Fikk blomst på dressen og sånn. Jeg skal også være forlover en gang, sånn at jeg får blomster på dressen, så skal jeg plante de hjemme. Hvis ikke jeg er økonomisk så vet ikke jeg.

De hadde skikkelig fine blomster på stolene i kirken også. Jeg satt å tittet på de en stund. Så tittet jeg på presten som spilte elektronisk gitar og på de som skulle gifte seg.Før jeg visste ordet av det så var de gift, og Harald hadde fått to nye venner.De var forlovere til hun med den fine kjolen. Men de fikk ikke blomst på seg selvom de skulle være forlovere. Men heldigvis hadde de masse blomstertrykk på kjolene sine. Det er veldig greit når forlovere er merket på denne måten, når det er så mye folk jeg ikke kjenner.

Etter en stund ville de ikke være i kirken mer, så de dro. Det var så mye snø at det var best å bruke spark. Da lo folk. JEg syntes det var koselig jeg. MEnn skal slite litt for konene sine.Siden Harald var en sånn med blomst på seg, så skulle han være med på bilder. Og vet du hva som skjedde når de skulle fotograferes?Det kom en lama! Og han bare: Hallo!
Og jeg bare: Neeei!! ikke spis gul snø!!
Men han spiste den gule snøen. Han er sikkert syk i dag.

Så dro vi til et sted hvor vi skulle få mat, men de hadde pyntet så fint på bordet at det var så vidt jeg turte å rote det til.Apropos ting som har pynta seg. Se på meg da!Se på meg da! var ikke jeg fin eller?!

Det var en mann i trikot der også.Det syntes jeg var veldig fint. Bryllup blir ikke helt det samme uten en mann i trikot, det er nå min filosofi!

Dagen etter så kjørte vi hjem. Det tok ti timer, inkludert en aldri så liten pause. Jeg må alltid skikkelig på do når det ikke passer seg.

Har du gifta deg før? Hvis ikke, husk mann i trikot når dagen din kommer! det er alfa og omega!

6 kommentarer

ann helen

13.feb.2012 kl.21:34

Åååh, så fine dere var, BEGGE alle sammen! Til og med trokot-mannen. Mannen til Gina Trikot? Den lamaen var bare rett og slett en helskjønn og random alpakka! Ann Helen liker. Bortsett fra den gule snøen. Den var litt uhyggelig.

Kristina

13.feb.2012 kl.22:16

så fine dere er <3

Tonje

13.feb.2012 kl.22:47

Oi, ti timer i bil.. Hvor var bryllupet? :)

Linn T

15.feb.2012 kl.08:29

Så koseleg med bryllaup, men kvifor hadde dykk bamsen "Tarkus" og ein baby vogn bag ved sida av senga? Dette er sikkert noe heile noreg lurer på;)

Blir det rett og slett ein "Gøy på landet" baby?!
Linn T: Haha! Ja, tror kanskje jeg skal sette ut rykter om det :P neida, det er rett og slett fordi de vi bodde hos hadde baby. De var i oslo på utveksling eller noe så vi bodde på soverommet deres. Og lat som jeg er så så jeg ingen grunn til å flytte tingene :P

Linn T

16.feb.2012 kl.17:30

:D søren au, hadde vært noe med gøy på landet baby, men tipper dere blir de første som blir gift og får barn fra serien. Moro at Gøy på landet skal sendes en gang til;) trur jeg skal følge med denne ganga:)

Skriv en ny kommentar

hits