stønn og sånt

Dere er mer trofaste enn en hund, vet dere det? Tusler inn og leser bloggen, til tross for uteblivende innlegg. Vel, jeg har ingen forklaring. Men jeg er ikke villig til bare å blogge for og blogge. Det føles like unødvendig som en vaskelapp i en russebukse.

Siden sist har jeg tenkt mye på våren. Våren betyr for mange en ny start. Kunne ønske det samme gjaldt for meg. Ikke det at jeg trenger en ny start, men jeg trenger at noe skjer snart. Jeg er ganske lei av å vente på noe hele tiden. Vente på toget, vente på at toget kommer frem, vente på at Harald skal komme hjem fra jobb, vente på at jeg skal hjem og så begynne på den samme sirkelen igjen.

Sist vår gjorde jeg meg klar for tidenes eventyr. Jeg var sikker på at denne turen kom til å endre livet mitt slik jeg kjente det, og det gjorde det jo. I aller høyeste grad.Jeg reiste gjennom hele norge, helt uvitende om at drømmemannen var i aller første bygd. Folk kan si hva de vil, kanskje det var feil av meg å ikke hoppe av. Men jeg visste virkelig ikke at vi skulle finne tonen på dette nivået. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med vidre, ville ikke byttet bort opplevelsen mot noe i verden.


 
Nå må ingen misforstå, Harald og jeg skal være sammen en hel evighet. Men av og til vil man bare ha noe mer også. En jobb man trives med ( har det nå og, men jeg jobber så lite) , ET hjem og noe fast her i livet. Jeg har jo et hjem, som er hjemme for meg. Men med all denne pendlingen så har jeg klær og ting på tre forskjellige plasser i norge. Før hadde jeg to hjem, og det fungerte strålende.

Herregud, det høres ut som om det går dårlig med meg og Harald. Det gjør det ikke. Jeg er så heldig og vi har det fantastisk. Men dere må jo skjønne at jeg vil ha litt orden på livet mitt.

Det var så mye lettere å være på tur med den store lilla bussen altså. Man var på jobb hver dag, man laget underholdning og folk fortalte meg når jeg skulle spise og når jeg skulle sove. Det var tider det.for ikke å snakke om det sosiale liv da. Nå pendler jeg så mye at jeg ikke rekker å være sammen med noen venner. Når jeg var på tur var jeg aldri alene. Det var alltid en god venn i nærheten. Hun ser sånn ut:men, men.. jeg har antagelig bare lyst til at noe skal skje snart. Så jeg håper virkelig at det gjør det!

3 kommentarer

Tina

20.feb.2012 kl.09:35

Tonje - Jeg savner deg <3 Har kjærlighetssorg og kunne ønske vi kunne spole tilbake til tiden da vi lå i sengen å så på tangerudbakken og jeg drakk pepsi og spiste ostepopp.. Åhh.. <3

Jeanette

20.feb.2012 kl.18:52

Du må bare få flyttet ned te Harald vettu så får du dæ hest å så kan vi jo begynne å ri sammen så har du ein god begynnelse :)

22.feb.2012 kl.16:19

Skjønner deg! <3

Elsker følge bloggen din, men du blogger alt for lite synnes jeg hvertfall. Det va kjempe gøy og følge dere gjennom "gøy på landet" epsiodene.

E det noen andre som fant tonen/forhold med noen av de onkerene som var med?

Har de andre blogg fra "gøy på landet"?

Skriv en ny kommentar

hits