Blogginnlegget mitt.

Harald er syk, visste dere det?

Men han vet ikke hvordan syk han er, og det er bekymringsverdig. Han har aldri tatt fri fra jobb, og nå er han her sammen med meg hele dagen.

Jeg blir gal av det jeg. Før så hadde jeg en rutine. Jeg visste hva jeg skulle se på tv og når jeg skulle gå på do. Jeg våknet 10:17 av at jeg ikke var trøtt mer., satt på facebook, og så gikk og la meg igjen 22:45 ca.  Nå er hele dagen min totalt kaos!

I dag dro jeg å trente helt alene for første gang. Det var litt rart, igrunn. Fordi jeg var ikke redd i det hele tatt, selvom det bare var meg der. Vanligvis er jeg veldig mørkredd, men nå gikk jeg inn og eide rommet. Ikke kødd med meg spøkelser, for da dreper jeg dere!

Men i dag har vi spist nybakt brød, og det blir man i godt humør av! Men kroppen til Harald syntes ikke det er så fett at han spiser.Dere er ikke så fornøyd med bloggingen min, og det skjønner jeg. Og det eneste som er mer irriterende enn bloggere som ikke blogger, er bloggere som kun blogger om at de ikke blogger.

 

I dag bestemte også Harald seg for at vi måtte spise beef wellington en dag før vi forlot jordens overflate. Jeg skal jo leve evig, men det er alltid deilig å krysse ting av listene sine.Rent bortsett fra det så skjer det ingenting i livet mitt, dere. Jeg har masse interiørplaner for våren, hvilket betyr blogging. Men dere kan jo stille spørsmål da, frøkner. Så kan jeg svare på de. Av alt det unødvendige vi mennesker bruker livene våre på, så er blogging tydeligvis det viktigste.

Okei, det var det jeg hadde for i dag. Herregud, elendig arbeid!

 

Én kommentar

<3 AnnHelen

22.feb.2012 kl.23:32

jeg er her og leser jeg. Kikker på klokka, trommer med neglene.. Hmm.. Når kommer Tonjes neste innlegg, og plustelig! Når jeg er uoppmerksom, så har du postet et nytt innlegg! Jeg blir så lykkelig! Selv om Harald er syk. Ikke fordi han er syk, men du vet hvordan det er å være en skikkelig blodfan, sant? Du poster et innlegg and make my day! God bedring til Harald, og takk for at du er til, Tonje. Amen.

:o)

Skriv en ny kommentar

hits