Å holy shit!

Du verden! Plutselig skjedde det noe nevneverden gitt, nå skal dere høre her.

Harald lå på sofaen og var syk og veldig lat. Jeg ble skikkelig forbannet og truet med å stupe kråke på han. Og akkuratt når jeg gjorde meg klar så bare:Harald bare: pine! Du har fått muskler i ryggen! ( Han sa det på sitt språk, men dere hadde ikke skjønt det)
Og jeg bare: what?! ta bilde!!!!!!!!

Og han bare:

Se da! jeg har faktisk muskler der! og de syntes helt uten at jeg gjør noe for det. Jeg er så lykkelig...Seeeeee da! herre min hatt...Og her sitter jeg og tror at det ikke skjer noe, når det utspiller seg mirakler på ryggen min.

3 kommentarer

Anne L

23.feb.2012 kl.14:25

Hei! Jobber du mye i barnehagen? Har en datter på 2 år som jeg vil søke inn i verket barnehage. Men veldig usikker. Er det en god barnehage? Litt turer og sånn? Er kanskje ikke så mye for de aller minste, men ho begynner ikke før i August og da er ho 2 1/2.
Anne L: Hehe, hæ? jeg jobber da for guds skyld ikke i barnehage? Jeg er ikke så sikker på om jeg liker barn en gang. Så dette kan jeg desverre ikke svare på. Men jeg har vært utplassert i barnehage 3 ganger når jeg var 16 år. Det var grusomt. Jeg måtte gå tur i skogen og sånn.

Linn T

24.feb.2012 kl.17:13

Hehe :D!

Skriv en ny kommentar

hits