Nei, hva er det for noe galt nå?

Vet dere hva, den verktøylinja her er borte! Så jeg får ikke lastet opp bilder til dere. Og i dag skulle jeg fortelle om interiørplanene mine for en stund fremover. Jeg har kjøpt ting og sånt.

Så skulle jeg fortelle om da Harald skulle kjøpe rørepinner til maling. Det er veldig tydelig at han er syk, for å si der særdeles mildt. Hvis noen trenger rørepinner de neste 80 årene, så har vi!

Vel, vel dere. Blogging blir så meningsløst uten bilder. Men nå har jeg brukt de velskapte fingrene mine til å logge meg inn, så nå anser jeg meg som godt i gang..

Vet dere hva som skjer når jeg blir konge? And belive me, I will.
Da skal det være ulovlig å høre på høy, privat musikk i treningsstudioet. I dag måtte jeg trene til nyhetene, hvor fett er det a? Jeg hadde en ypperlis spilleliste med Billy Joel, kiss og noen andre jeg har et musikalsk seksuelt forhold til. Men neida, Olsen måtte høre på barnetimen og nyhetene. Vet dere hva det førte til ? At jeg jogget i en time, i rent sinne. Har dere hørt noe så fælt?
Så når jeg blir konge skal det være påbudt med musikk i ørepropper. Studioet kan spille musikk over anlegget sitt, men ikke så høyt at det overdøver ipodmusikken til treningsentusiastene.

Vel, det var dagens dere. I morgen skal jeg blogge om kongefamilier på generelt grunnlag. Det kan bli et fint innlegg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits