Pinlig konkurranse, men du kan vinne masse fint her!

Jeg er glad i dag, jeg. Livet mitt har fått en mening igjen! Mandager har endelig fått tilbake sin høye kvalitet hva tv angår.

Og i den sammenheng kjører jeg igang en konkurranse, bare for å feire rett og slett. Denne kjedelige livsstilen lønner seg for dere, og det er igrunn litt trist..

I kveld var det premiere på "hvis meg ditt kjøleskap" på tv3. Jeg gi det terningkast 4.. Men det inspirerte til konkurranse da!Det dere mine kjære små må gjøre, er å ta bilde av innholdet i kjøleskapet deres og blogge om det! Flaut sier du? Neineinei.. se her a!Se så flott kjøleskap, a! Mageregulerende yoghurt og middagsrester. Mer sjarmerende kan det ikke bli. Så skriv et feiende flott innlegg om kjøleskapet ditt og vinn fine greier!Du kan vinne solpass med masse penger på, så du slipper å betale selv. Hvem elsker ikke gratis ting da? Det kan hende jeg slenger med den halve tomaten og ferdig stekt kylling også, hvis du er skikkelig heldig!

Men altså

Skriv om kjøleskapet ditt, link til bloggen min, legg igjen kommentar og fortell om bloggen din her og vinn solpass med en verdi 200 glitrende kroner!!!!

5 kommentarer

Bliss Addicted

27.feb.2012 kl.22:07

HAHA geeenial konk!!:Ddette må jeg nesten slenge meg på:D! bilde og link kommer i morgen:D å jaaa det blir flaut:D!

lenabrown

27.feb.2012 kl.22:44

http://lenabrown.blogg.no/1330378601_konkurranse.html <-- Der har jeg publisert mitt :) Kreativ konkurranse! På bloggen min skriver jeg om min hverdag, og hvordan det er å bo for seg selv fra en ung alder. Jeg skriver om ting som intresserer meg, som musikk og det å leve livet.

Krysser fingrene for det beste! :)

Lena Brune Akerø

28.feb.2012 kl.23:21

Når kommer du til å trekke vinneren? :)

lenabrown

13.mar.2012 kl.17:41

Med tanke på at jeg var den eneste som meldte meg på, vil det si at jeg får det? Det ble jo aldri noe mer ut av dette:p
lenabrown: Trekningen har ikke vært enda :) Jeg gidder bare ikke mase sånn om det. Det er en del som har sagt at de skal bli med :)

Skriv en ny kommentar

hits