Et moteinnlegg..

Jada.. Det nærmer seg. Sommeren, sesongen hvor man har på seg så lite som mulig, men hva man har på seg er viktigere enn noen gang.

 

Jeg liker sommeren jeg. Fordi sommer betyr at man nesten kan ha på seg hva man vil, bare man ikke se pupp eller underliv.

Jeg har ikke skrevet så mye om klær på bloggen min. Det er ikke fordi jeg ikke liker klær, men fordi det er så mange som er flinkere til å blogge om klær enn meg. Jeg vil jo ikke lure dere på noen måte, til å tro at jeg er moteguru. Jeg går med klær fordi det er så innmari upopulært å gå naken.Men nå gleder jeg meg til sommeren, for da er jeg ganske flink til å skjønne hvilke topp som er fin til hvilken shorts.

Jeg gleder meg til å gå med shorts.

Så gleder jeg meg til å ta på meg vanlige "kjedelige" klær, og et par ballerinasko med bajasfarger, så blir hele antrekket helt hurra.Se på de skoene a! Det blir jo bursdagsfeiring på føttene med en gang!

 

Jeg gleder meg veldig til å ikke dekke meg til med jakke, sånn at jeg ikke føler at det er unødvendig å være fin under jakka.Så gleder jeg meg skikkelig til å kunne gå med litt høye heler, uten å skli på isen og brekke lårhalsen. Jeg skjønner ikke de folka ( jeg sier folka, man kan ikke si jenter, gutter går med høye heler de og.) som går med skyhøye heler på isen. Lærte ikke mødrene deres dere å kle seg etter været? Man skal kle seg for anledning også, men man vil vel ikke bli syk..

2 kommentarer

<3 AnnHelen

29.feb.2012 kl.21:03

helt enig. Hullkorte kjoler/skjørt er heller ikke så deilig med blåfrosne bein under. Jeg liker forresten nakne mennesker. Det er så mye morro å se på, som bouncer rundt om kring. Jeg blir fascinert.

Nathalie

01.mar.2012 kl.08:57

Jammen godt familier er forskjellig! Min bestemor fortalte meg gjennom hele barndommen hvordan en "ekte" kvinne går hæler hele året!! ...for noen mnd tilbake sa hun at jeg hadde ansvaret for at hun skulle ha på høye hæler når hun er død og ligger i kista - og helst et par ved siden av seg... Hun går i hæler og rulator. Jeg burde egentlig blogge om det, for er veldig festlig å se på....

Skriv en ny kommentar

hits