Jeg ønsker meg..

Hei. Så trivelig at du tok turen, det er det nemlig ikke ofte jeg gjør.

 

Vel. I det siste har jeg trent en del. Faktisk skikkelig mye. Men det som er rart er at jo mer jeg trener, jo tykkere blir jeg. At jeg veier mer er ikke så rart. Men at jeg er vablete å se på er for meg et under.

Men jeg tror jeg har funnet årsaken, etter flere ukers forskning.

Når det kommer til teningstøy/utstyr er jeg særdeles godt stilt. Jeg har både det ene og det andre fine.

 

Jeg har passende treningstøy, som vist på bildet over. Alt jeg har av treningstøy går for det meste i rosa og sort. Det er fordi jeg liker det best sånn. Det må stå til drikkeflasken som jeg drikker av:og hanskene jeg bruker fordi jeg får så innmari vondt i fløyelshendene mine med en gang jeg løfter noe tungt. Det er kroppens egen måte å si : dette er tåplig, Tonje.Men!! Dere skulle sett treningsbaggen min, dere! Jeg tror den er grunnen til at jeg fortsetter å legge på meg, fordi treningsutstyret ikke er komplett.. For se nå, a!Se på'n a. Haha, det blir jo helt feil? Man kan jo ikke ha sko, flaske, hansker og ipod nano i denne her? Eller, man kan.. Men det ser uklokt ut.

Og jeg tror kroppen min er lurt til å tro at den må være stor, sånn at jeg klarer å bære med meg alt manuelt.

Så poenget er: Jeg må kjøpe en bag.

Jeg og Harald dro egentlig til sverige for å handle bag her om dagen. Dette var handlelisten:

Bag
Tavlemaling
oppbevaringsbokser

Dette kom vi hjem med:

Bacon
godteri
vann på boks

Men det kan ha noe med dagen før å gjøre:Da feiret vi bursdagen til hun med det skikkelig lange håret i "gøy på landet". Det skal jeg blogge om i morgen. Natta.

2 kommentarer

Madelenpusen

05.mar.2012 kl.23:44

hehe, håper du finner en bag da! :D

06.mar.2012 kl.15:21

Må jo si at du ser utrolig sprek ut! Går det an å få lurt noen treningsdetaljer ut av deg? Type hva du trener, hvor fort du løper, hvor mye du løfter osv?:)

Stå på videre, du er kjempeflink!

Skriv en ny kommentar

hits