Svar på tiltale, og dagen som begynte med blåbær!

Hei!

Vet dere, i går fikk jeg en kommentar av en pike som mente at det var feil av meg å skrive om at jeg syntes det var fint at folk var fornøyd med sin egen kropp , for hvis ikke hadde de vel gjort noe med det ( forrige innlegg vet dere)
Og da må jeg spørre, hvorfor kan ikke jeg uttale meg om det? Er det noen som kan uttale seg om nettopp det så er det vel meg. Jeg er veldig fornøyd med min egen kropp. Latterlig fornøyd faktisk. Jeg trener og koser meg. Før så syntes jeg at jeg hadde litt små pupper, men nå er det faktisk ikke en cm på kroppen jeg ville forandret hvis jeg hadde muligheten. Jeg er ikke perfekt, men jeg er særdeles fornøyd, selvom jeg har inntrykk av at det er tabu å være fornøyd med seg selv.

Så det må jeg si.. Det er vel latterlig å si at en som er fornøyd med sin egen kropp, ikke har rett til å uttale seg om det å være fornøyd med egen kropp. Jeg er ekspert på området!

Vel, nok om det. I dag spiste jeg verdens beste frokost. se

Men jeg var litt trøtt, fordi vi hadde jaktet rev hele natten. Og det kom en rev også. Men den hadde ikke lyst til å være med på jakt, så den gikk igjen.Ingen skal si at jeg ikke hadde riktig utstyr  hvertfall.. Jeg har alltid det. Utstyrets mester!

Etter jeg hadde spist frokost så fant jeg ut at vi skulle male kjøkkenet. Det var på tide nå. Det er et par mnd siden sist.Se så fint det ble! Det ble latte, eller det som i gamle dager het beige.

I dag så kom sola inn vinduet til Harald for første gang denne våren. Og jeg bare: see på meg da Haraaald! så fin jeg er med sol på meg!!!Og han bare: jada..Deilig med sol.

Jeg og Harald har en kjempe diskusjon om godteri.. Og jeg beklager Harald, men dette må jeg ta opp med de som er oftest enig med meg, altså bloggleserene mine. HjertehjerteI går så satt vi å spiste. Og før jeg var ferdig med å spise så ryddet han opp tallerken sin og tok frem godteri og greier. Nå skal det sies at jeg var sær, og måtte lage ny taco, fordi jeg syntes den første runden smakte utgått på dato. Men alikevel?

Og det er ikke bare det.. Men når han skal ta godteri fra en skål, så tar han mange i munnen på en gang!!! Hvorfor?!?!?! Jeg er oppdratt slik at man tar en godteri om gangen. Men akkuratt dette er han ikke alene om å gjøre. Alle i denne bygda gjør sånn. Jeg kan ikke skjønne det!
Du vet når du spiser middag, så setter du maten forran deg med det mål at du skal spise det opp. De behandler godteri på samme måte. De kan liksom ikke gå fra skålen før den er tom. Hjemme kan en skål med godteri stå helt til mandag!

Jeg blir så irritert av det der altså.. Men jeg er kanskje streng.. eller er jeg det?

8 kommentarer

Bente

10.mar.2012 kl.20:17

Alle har lov å si sin mening!! Så jeg syns det er helt greit at du sier hva du syns om kropp ;-)

Men jeg må bare spør om noe, jeg fikk det for øret at noen hadde prøvd å sette deg på ett tegningsoppdrag.... med ett monogram, bokstav J og Y.... Men jeg viste det ikke selv, men hvis det er noe du har lyst å prøve på så er det til en legg.... ;-)

Ha en fin lørdag ;-) Godterilørdag ;-)

<3 AnnHelen

10.mar.2012 kl.21:08

som jeg pleier å si: man skal IKKE spise seg mett på godteri. Jeg er på din side der, Tonje. Slikt er faktisk fy-fy.

Nathalie OBERTI

10.mar.2012 kl.21:15

Du er streng. Jeg holder uten tvil med Harald, Tonje. Sjøl så bruker jeg ikke skåler, fordi det er bortkasta tid. Mye bedre å bare helle alt rett ned i halsen fra posen!

Aldri forstått de som sparer godteri =S uff... nei...

hl

10.mar.2012 kl.21:22

d va ein heil haug me hellig daga der:)

Tonje

10.mar.2012 kl.21:26

Det er så rart hva du, som utenforstående (i positiv forstand da, ikke noe negativt) legger merke til med oss bygdefolk. :)

Det er veldig tabu å være fornøyd med seg selv, og sin egen kropp, men jeg synes det er fantastisk når folk faktisk er det. Jeg tror det er noe som kommer med tiden. Desto eldre jeg blir, desto mer fornøyd blir jeg med meg selv.

Unni

11.mar.2012 kl.03:42

Jeg er oppdratt på samme måte som deg Tonje! Kanskje han fråtser fordi han er redd for at godteriet plutselig ska få bein og løpe vekk fra han? :o Haha. Må si jeg digger deg og bloggen din! Føler jeg igrunn har stalket bloggen din lenge nok til å legge fra meg et spor :p Likte deg best av alle når jeg så Gøy på landet. I en alder av 23 tenkte fjortissen i hodet mitt hele tiden; "Jeg ville vært hun Tonje jeg, hun er dritkul og alle guttene digger henne!!" Jeg klarer liksom ikke slutte å tenke hvem jeg ville vært hvis jeg hadde vært med i en tvserie eller i et jenteband osv. Dette har hengt igjen siden Spice girls epoken tror jeg. Ble forresten ikke mindre imponert/stolt/misunnelig/glad over at faktisk endte opp med å kapre han jeg mente var kjekkest av alle som var med i serien. Dette ble en litt kommentar, men poenget er uansett; du er best, stå på og fortsett å være råkul! :D
Unni: jajaja, få meg til å grine, gjør det..:P En liten del av meg får lyst til å eagere sånn her : oh, yeah! i did it! I'm the best. mhm, aha! Men bloggeren i meg som vet at man skal være jovial og ha beina planta på jorda reagerer sånn her: Ntå. Takk. du og er kul.

Når det er sagt: Haha! jeg og gjør sånn. når jeg vil litn ville jeg ALLTID være personen i filmen / teateret osv . Men så sa mamma alltid: vil du egentlig det? Så endte det med at jeg alltid ville være meg selv alikevel. og nå er det noen som ville være meg! jeej, jeg har nådd målet her i livet :D

Du må jo bare fortsette å kommentere, nå som du først har begynt. Det er slike som deg som gjør det gøy å blogge!

~MoonStar~

11.mar.2012 kl.21:45

Alle har lov og si sin mening.. Er vel derfor man blogger ;) For nettop og dele sin mening :)

Akkuratt med godteriet er jeg litt for og i mot.. varrierer på humøret mitt xD Er jeg alene går det som regel stille og rolig.. Men når jeg er med andre går det litt fortere i spisningen.. Fordi de som regel eter fortere xD smitter hehe

Men kjenner tankegangen med det er irriterende.. Jeg kan noen ganger komme til og glefse av familien min hvis jeg syntes de gomler de glefser i seg for mye av gangen.. Fordi det rett og slett er irriterende og høre på xD

Skriv en ny kommentar

hits