Slemminger bør bli spist av marsvin

Heihei!

 

I dag skal jeg ta opp et tema. Det er søren ikke ofte jeg gjør det gitt. Jeg skriver vanligvis bare skvip.

Dette er pappa og samboeren hans, Line :Og hunden Maja. Men Maja er for en gangs skyld uviktig i akkuratt denne sammenhengen.

For en stund siden var det en som skrev noe som kunne tolkes som en slem kommentar på bloggen min. Og pappa og line bare:De ble IKKE glade. For ingen skal være slemme mot lille jenta deres. Men vet dere hva som skjedde?
Jeg bare: jammen det er sånn "ungdommer" snakker til hverandre!

Hva var det fo noe?! Er det sosialt akseptert å være slemme mot hverandre?  Hver eneste dag kaller "ungdommer" venninnene sine for horer og sluts, men det skal liksom være hyggelig ment. Type "yo hoe, hva skjer'a?"  Når gikk ting så fryktelig galt at det ble greit å kalle folk hva man ville, bare man satt en hyggelig spinn på det. Og hva skal man liksom kalle fiendene sine da?

Og det som er enda værre, tenk på at man skriver til folk internettet. Jeg er sikker på at nettopp du en eller annen gang har skrevet noe stygt til noen på internett, ville du noen gang gått rett bort til den personen og sagt det til dem?

Og for ikke snakke om disse stakkars toppbloggerne. Tenk på all dritten de får slengt etter seg på daglig basis. Her samler en skokk fjortisser seg bak et tastatur og hamrer løs som om djevelen hadde tatt plass i dem. Men hva tenker store deler av norges befolkning? "jaja, de er toppbloggere, de får tåle det". Hva er det for noe? Vi aksepterer at noen er slemme mot toppbloggere! Men akkuratt dette med mobbing av bloggere har det blitt skrevet så mange sider om, så jeg orker ikke begynne på det kapittelet.  ( se, nå gjør jeg det selv)

Jeg har fått to stygge kommentarer så lenge jeg har blogget. Og jeg bar ikke brydd meg døyten om noen av dem. Men hadde noen sagt det rett til meg hadde jeg blitt lei meg.. Hva slags filter har egentlig internettet blitt?

 

3 kommentarer

Silje

13.mar.2012 kl.09:28

Heihei! kjenne Harald sånn bitte litt si mi æ like gamle, så derfor he æg jo måtte lest litt på bloggen din for sånt noe æ jo utrulig spennanse "tv-stjerne" greier;) Tru heile indre agder fydde spent m på gøy på landet å alle lurte på kossen d gjekk.... Men, nok om d...

Det æg bare ville meddele va at bloggen din bare æ fantastisk morsom!!!!!du he ein måte å skrive på, å ta brodden a "teite,normale" ting/fordomme på som æ heilt fantastisk! så noe som starta som rein nysgjerrighet he bare utvikla sæg t noe æg må få m mæg når d æ oppdateringe på gang ;)

Vettkje heilt k æg ville for noe egentlig, kanskje bare ein litt positiv ting for å vege litt opp mot d negative;)?
Silje: ntåh, så snill du er! Man trenger ikke ha en grunn til å være snill vet du :D

Jeg prøver aldri å være morsom eller ta brodden av ting som kan virke skummelt, det bare blir sånn! KAnskje du har noen forslag til ting DU syntes er teit/skummelt/flaut som jeg kan ta brodden av og gjøre litt greiere? :D

Silje

13.mar.2012 kl.14:35

Hehe, nei vett ikkje...du he vertfall ein utrulig moro måte å uttrykke dine tanke å meininge på:)! ska heller sei ifrå viss æg kjæme på noe :)

Skriv en ny kommentar

hits