My long lost love - i form av en kjole

Nå skal jeg snakke om noe ingen vil nevne høyt. Noe ingen vil innse at finnes. Noe so kan ødelegge en perfekt kveld.I dag fant jeg denne kjolen, og det var umiddelbar kjærlighet. Vi så hverandre og skjønte at vi var perfekte for hverandre. Den lovet å forlate sin nåværende kone for min skyld.

Men i alle forhold er det hindringer. Og i dette forholdet er det to. Kjolen er grå, og hva skjer med grå kjoler dere? Svetteringer syntes umiddelbart!!!! fuuuck.

Jeg svetter veldig lite. Men dette er kjolen man tar med ut for å danse hele natten, og da kan det skje det beste. Dessuten har jeg ikke alltid tid til å vente på at deodoranten tørker. Svetteringer er det værste jeg vet. Man ser jo  ikke det på seg selv. Så det er nesten som å komme hjem å oppdage at man har hatt buse i nesen hele kvelden.

Så dette er en lost love.

4 kommentarer

anastassiadach

13.mar.2012 kl.13:48

hahahahha, du e gærn!:p men æ sjønner hvor du vil frem til!:p svette ringer er virkelig ikke noe kult:p men dt eneste jeg kan anbefale er å vente til deoen har tørka!:p men var veldig fin kjole!:D
anastassiadach: Det er ikke alltid man har tid til slikt :) JEg vet.. kjolen er nydelig..

Elisabeth

13.mar.2012 kl.22:40

Men Tonje, du kan jo bare bruke en deo som er stift og ikke de klissete våte!;) Det gjør jeg, både Dove og Sterilan har sånne:)Aldri noe venting på tørking da:)
Elisabeth: neineinei.. hvite flekker på tøyet.

Skriv en ny kommentar

hits