Unnskyldning

Mine damer, herrer og transpersoner! Her er jeg!

 

Jeg skal nå informere dere om hva jeg har gjort i det siste, som har tatt så meget av min tid at jeg rett og slett ikke har hatt tid til blogging.

Først tok jeg et knakende flott bilde av meg selv på toget, når jeg retunerte til mitt hjem på østlandet.JEG ER PRAKTFULL!!!

Så drakk jeg meg full og satt fyr på min elskede toalettmappe. Det var rett og slett ørlittegranne livsfarlig. Jeg oppdaget at den brant ved en tilfeldighet.Ser du eller? Det kunne endt med katastofe! Jeg gikk innom badet på veien til byen. Hadde jeg ikke gått innom badet for min tradisjonelle " Jeg er full og ser ikke min egen sminke så jeg trenger nok litt mer solpudder -refresh" Så hadde jo hele blokken stått i lys lue når jeg egentlig bare ville sove noen timer senere.

 

Så har jeg sett en dueSe på'n a! Når jeg så den innså jeg hvor lykkelig jeg er over at jeg ikke er due. Den går bortover og vugger på hodet for hvert skritt, den må ha latterlig vondt i nakken!  Dessuten så er den litt tykk, uansett hvor tynn den blir. Men den kan bo i hovedstaden da, uten den sinnsyke husleien. Det er et duepluss.

 

Så har jeg drukket juice.Og vet dere hva som skjedde når jeg skulle skru av korken? Forseglingen fulgte med!! Den kartongen kan flere tusen ha drukket av, og bare fylt på igjen med firstprice juice. Ingen vil noen gang få vite det, for forseglingen vil aldri bli brutt!!!

Så som dere sikkert skjønner så har jeg rett og slett ikke hatt tid til blogging. Programmet mitt har vært proppet!

Én kommentar

danian

23.mar.2012 kl.12:05

Fin blogg

Skriv en ny kommentar

hits