I do a great impression of a hotdog

I dag har jeg spist pølser til middag. Grillpølser.

 

Det kunne vært åpningen på en helt usansynlig bedrøvelig bloggpost, men vittig som jeg er så skal jeg supplere med litt nyttige pølsefakta, for å få litt spent i innlegget.

Det blir ikke pølsefakta wikipedia-style altså. 

Ha dere tenkt på de uendelige mulighetene pølser egentlig byr på? Man kan koke, steke, gratinere, bake og stue pølser. Men alikevel er det den gode gamle grillpølsa som ruver over alle mulighetene, spør du meg. Det er ikke noe bedre enn lukten av pølser på engangsgrill. Det vitner nemlig om en ellers god stemning. Man griller aldri pølser på engangsgrill når man har det grusomt. Det er alltid en sommerdag på en liten strand, eller på skitur.

 

Jeg tenkte å legge ut bilde av meg selv med engangsgrill. Men Harald er en elendig bloggemann. En god bloggemann tar bilder av sin kjære blogger uansett hva hun gjør. Harald tar ikke bilde før jeg spør om det, og det føles veldig dumt å si " kan du ta bilde av meg?".

 

Dere skulle forresten sett meg i sta når jeg skulle handle garnityr. Jeg visste ikke hva Harald hadde i kjøleskapet, så vi endte opp med 6 forskjellige slag og ni kombinasjonsmuligheter.

Han er forresten ikke en dårlig bloggemann.. Men akkurat når det kommer til fotografering så er han bedriten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits