plutselig var det påske

Greit, det er bare å innse det. Jeg er ikke fanebæreren i foreningen for hyppig blogging. Men nok en gang så er det grunner til at jeg ikke har tatt meg tid til å bruke språkets kunst til å promotere meg selv og min hverdag.

 

Jeg har vært å sett på bandet til Harald spille fin musikk. De måtte øve seg litt. De skal spille konsert på søndag, du kommer du?Jeg ble lurt til å kjøpe smørbukk, selvom jeg egentlig ikke ville.Men de kom i papirpose! Jeg følte at jeg var søstra til Emil i Lønneberget og hadde på meg rutete kjole og kjøpte søte karameller i papirpose. Lureri var det.

 

Så har Harald hatt bursdag. Han ble jo eldgammel! Makan. Men han fikk nye klær, og ble så fin. Dere skulle sett han. Han er jo relativt pen ellers også, men han når nye høyder når han har klær på seg.Så har jeg konsumert vin og lært et nytt kortspill. Det gikk ganske heftig for seg. Jeg tapte og da måtte jeg danse en liten dans i ren forbannelse.Og plutselig, før jeg visste ordet av det, så var det påske. Det leste jeg på facebook. Alle bare "jeej, påskeferie". Da tenkte jeg bare "tapere, jeg har påskeferie hele tiden". Jeg og Harald har allerede diskutert påsken. Og det er litt delte meninger, som vanlig.

Så jeg spurte bare: Du, til våren, skal vi ha litt friske farger på kjøkkenet da?

Og Harald bare: Ja, etter påskefargene liksom?

Så jeg bare: Ja.. Men vi skal ikke ta helt av med påskefargene da.

Og han bare: Neinei. Men vi skal ha karse!!

Og jeg var enig, og bare: Ja, det kan vi ha. Men ikke i melkekartong ? Det er litt barneskole..

Men Harald hadde en god idé og bare: Nei ikke i melkekartong. Det lukter. Men du vet sånn to hundre liters oljefat?

Så jeg ble sjokkert, og bare: To hundre liter med karse?!

Men han bare: I miniatyr da så klart.

Men jeg vil ikke ha karse, så jeg endret tema, og bare: Men det jeg mente var at vi skal ikke ta av med gule gardiner og sånn..

så var han enig, og bare: Nei, det blir litt kristelig folkeparti.

" Tonje begynner å skrive blogg"

Harald: Men du, vet du hva vi kan gjøre?

Tonje: Ja, ikke snakke til folk som skriver blogg.

Okei. Si fra når jeg kan snakke.

Ok, nå kan du snakke.

 

 

Så som dere skjønner så har rett og slett ikke tiden strukket til. Og jeg skal ikke si at jeg skal bli flinkere til å blogge, for jeg er dødsflink!! Og jeg skal ikke si at jeg skal gjøre det oftere, for det er det jammen ikke sikkert at jeg kommer til å gjøre.

Nå må jeg feire påske, sammen med alle som er glade på facebook.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits