Påsken inne i hodet.

I påsken har jeg tenkt en del. Jeg har tenkt på Josef som ble hengt på korset fordi han trengte gud til å befrukte maria og prøverørsbarn ikke var særlig populært på den tiden, og jeg har tenkt på kyllinger. Men mest av alt har jeg tenkt på disse tingene..

 

Hvorfor skal mødre alltid ta vare på ting, selvom de vet med påfallende stor sikkerhet at det aldri kommer til å bli brukt? Her forleden bakte vi kake, hvilket bare gjorde krav på 6 eggehviter. Plommene ble satt på benken, fordi de skulle vi lage likør av...til jul.

 

Jeg lurer fryktelig på hvor mange som på dagelig basis gjør den kjempeblemma og glemmer å åpne den lille mekanismen som får kaffen til å renne ned i kaffekannen, og ikke utover benken? Den er så altfor lett å glemme.

 

Vafler er godt. Jeg visste det. Jeg ville bare understreke det for dere.

 

Når man skal tegne Buddah, er det komplett umulig å gjennomføre uten at det ligner litt på en baby.  Jeg spiller sånn spill på en telefon jeg har stjålet på byen, og jeg er skikkelig dårlig på det, men jeg tror kanskje jeg vinner.

 

Jeg har angst for å gjøre mitt fornødende med telefonen i lommen. Selvom lommen ligger på ankelnivå så er jeg nervøs for at jeg kanskje kunne ringt noen. Det hadde tatt seg ut.

Så her ligger telefonen når Tonje tisser. Så vet du det.

 

Hvor ble det av Diddle?! Husker dere Diddle? Som prydet det flotteste av det flotte innen skolesaker for piker.Dette glasset fikk jeg av en jeg var sammen med i 4.klasse. Og siden det har den passet på tannbørsten natt og dag. Men hva har skjedd med Diddle? Lever han lykkelig med Diddeline i landets mange bokhandlere, eller er han borte?

 

Hva har du lurt på i påsken?

2 kommentarer

Anette Røsand

09.04.2012 kl.21:18

Bloggen din er bare helt genial..hehe!
Anette Røsand: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits