Dette gjør meg skikkelig forbannet

Hver eneste dag står jeg ovenfor det samme spørsmålet: Hva skal jeg spise til frokost?
Frokosten er starten på dagen. Den legger fundamentet for hvordan kostholdet mitt vil utforme seg i løpet av de neste 12 timene.
Frokost bør inneha enkelte faktorer som er vanskelig å kombinere. Det bør være sunt, ikke for mye og friste nok til at det er verdt å stå opp for.Med et slikt kjøleskap, hvordan har det seg at jeg hver eneste morgen ender opp med:Knekkebrød? En matsort som i utgangspunktet irriterer meg mer enn det som burde vært akseptabel.

Problemet med knekkebød er at det er en test. En kostholdstest. Den tester om du er tjukkebolle-ego-grisk, eller fornuftig.Og jeg liker ikke ting som analyserer meg uten at jeg vet det. Jeg blir redd av å tenke på at den tester kostholdsunderbevisstheten min.

På den ene siden er knekkebrødet glatt og fint og pålegget fordeler seg jevnt utover.Man får kun det pålegget man behøver for å gjøre et knekkebrødmåltid komplett.

Men på den andre siden, der er visa en ganske annen.

Der har det tykke sønnen til sjefen for Wasa stappet den lille klumpete fingeren sin ned i alle knekkebrødene sånn at det blir små groper som samler opp så mye pålegg som overhode mulig! Problemet er selvsagt ikke gjeldene hvis man har skinke på, men hvem i alle dager har skinke på knekkebrød!

Jeg går selvsagt i tykkefella hver eneste dag. Fordi hvis jeg legget den siden med fingerhull ned så blir knekkebrødet ustabilt.

 

Hva spiser du til frokost?

Kan du tipse om noe som er dritsunt? Si cottage cheese, så setter jeg en pris på hodet ditt.

2 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

12.04.2012 kl.15:19

Aah! Du bruker 'den riktige siden' av knekkebrødet :3 flink!

~MoonStar~

13.04.2012 kl.21:23

hmm.. faktisk gått ein del i egg og bacon her på det siste :P

Er så alt alt for gla i bacon xD

Og ingen sunde tips herfra..

Eller kanskje. Bare klarte og holde meg til "kuren" en dag av gangen også går det en stund før det går igjen. Men blir like stolt hver gang eg spiser en skål med skåret frukt til frokost. Eller lager meg en smoothie :P

(Men skjer nok desverre alt alt for sjeldent)

Skriv en ny kommentar

hits