Pakke i posten.. for et halvt år siden.

Hallo. This is you leader.Nå skal du høre her. For en tid tilbake fikk jeg tilsendt hårolje, shampo og balsam fra maroccanoil. Og jeg bare:Dette er intendert som bloggemateriale. Men hvordan kan man blogge om  noe dagen etter man får det? Da vet man jo ikke hvordan virkning det har. Så jeg ventet til jeg hadde brukt opp flasken jeg. Ikke fordi jeg er sløv, men fordi jeg er korrekt.


 
Jeg har smurt mye meningsløst i håret mitt gjennom tidene, som bare har gjort vondt verre. Det var et tidspunkt hvor jeg var nervøs for å bevege meg ut i solen, da jeg hadde lest at gressbrannfaren var stor. Men så fikk jeg dette i posten da. Jeg kan ikke si at det var revelusjonerende hva livet mitt angår, men jeg spare masse penger på frisør! For de spisse tuppene som jeg egentlig allerede hadde tatt farvel med, ble vekket til live! Har du hørt?!

Jeg ELSKER å få ting i posten, for det sparer meg for en tur ut. Jeg fikk shampo og balsam også. Og jeg bruker egentlig bare shampo fordi håret blir ekkelt når man ikke vasker det, og balsam fordi jeg får vondt i håret når jeg grer det. Men nå gjorde flaskeinnholdet ting med håret mitt som jeg ikke helt var komfertabel med. Håret mitt ble nesten nytt. Og ikke sånn at jeg så ut som en bebi altså, men håret mitt se ut som de på tv sitt! Som om det alltid er nyklippet og nyfarget. Shit.

Så hvis du får muligheten til å få dette hjem i posten en gang, si ja. Det er dødsfett!

Én kommentar

~MoonStar~

13.04.2012 kl.17:59

Kult :) Altid morro og få ting med posten :P

Ikkje så værst når det da er ting en til og med kan bruke og som faktisk funker bra :)

Skriv en ny kommentar

hits