En kjærlighethistorie

 

Hei alle sammen! Dette er ikke Tonje, men Tina! (hun som var med på gøy på landet og ikke liker fisk)

Jeg syntes Tonje har vært så dårlig på å blogge i det siste, så derfor tok jeg saken i egne hender ? for slik vil vi ikke ha noe av!

Jeg ønsker å fortelle dere om mitt møte med min kjære Tonje. Det begynte en solskinns maidag fredag 13 mai 2011. Jentene som skulle være med på ?Gøy på landet? skulle møtes utenfor Operaen i Oslo.  Jeg kan ikke engang huske at jeg hilste på Tonje, men det gjorde jeg sikkert for høflighetens skyld. (Tonje har selv i ettertid påpekt at hun hadde på ett meget stygt skjerf denne dagen, muligens derfor jeg var litt skeptisk til henne).

 

 

Her følte vi altså for å holde litt avstand.

 

 

Etter en lang busstur med mye babling og litt soving hadde vi omsider kommet frem til første bygda, Audnedal. Her kom tilfeldigvis Tina og Tonje på samme hytte ? og lite visste vi om at vi to kom til å henge sammen som Tina og Bettina i mange uker fremover.

Vi fant fort ut at vi ikke var så ulike likevel. Begge var blant annet enige om at skal man gå tur på fremmed område er det tryggste å ha på seg redningsvest tilfelle det skulle oppstå ett uhell.

 

 

Redningsvest for sikkerheten. Alltid sikkerhet først!

 

 

Etter flere dager (dvs en dag) i Audnedal ble vi mer og mer venner - og uten at vi visste det hadde vi plutselig blitt ett.  Når jeg tenker meg om hadde vi null privatliv de resterende ukene.

-          Vi dusjet sammen og vi sang for hverandre mens vi satt på do

-           Vi satte enkeltsenger sammen for at de skulle bli dobbeltsenger

-          - Vi bekjempet de høyeste fjell sammen. Hånd i hånd (okei, vi holdt ikke hånd, men det hørtes mye mer romatisk ut).

-          Vi hadde såkalt ?alene tid? som gikk ut på at jeg lå i sengen og drakk pepsi max og spiste ostepop som en mann (Tonje holdt seg litt mer nøytral her),  mens vi så på film eller Tangerudbakken.  Vi var alene når vi var oss.

 

 

Til slutt endte det opp med at jeg fikk tanker som ?hvordan skal jeg kunne leve uten Tonje??. Tonje hadde nå blitt min dårligere halvdel (obs, mente bedre).  Turen hadde aldri blitt det samme hvis ikke Tonje hadde vært der, rett og slett.  Vi delte oppturer og nedturer. Alt fra begravelsen til marken Markus i Audnedal, gå flere mil for en hamburger for så å ta taxi tilbake til hotellet som viste seg å være 5 min unna i Trondheim, - til at vi snek oss ut om natten i Berlevåg (hemmelig.) Tonje filmet meg mens jeg var full og snorket og vi hørte på kjærlighetssanger mens vi ventet på at drømmemannen skulle banke på døren i campinghytta på Osen Camping.

 

 

To svært fornøyde jenter....

Begravelsen til Markus i Audnedal (Markus var en mark som hadde blitt brutalt drept og mest sannsynlig påkjørt)

Jeg er så takknemlig for at jeg har møtt en person som Tonje. Hun er fantastisk! Tonje har gitt meg gode minner som jeg kommer til å leve med resten av livet.

 

 

Vil gjerne legge til at jeg nå sitter her ensom i Oslo med en tåre i øyekroken å venter på en invitasjon til vaffel hjemme hos Tonje (hint til Tonje`s pappa og stemor).

 

Med vennlig hilsen

Tina

3 kommentarer

Huset på landet

02.05.2012 kl.18:45

Kjære Tina!

Først vil vi si at dette gjesteinnlegget var kjempefint! Det var kjempekoselig å gjenleve litt av turen deres! :-)

Som du vet var vel vi i Fredrikstad dine største fans. Det var så trygt og godt å vite at du var der sammen med våres Tonje og tok godt vare på henne. Du vet ho er Jo noe av det kjæreste vi har, etter MAJA.

Helt siden vi så deg første gangen har vi sett frem til og møte deg. Men, nærvene har tatt oss. Hva skal vi servere? Hva liker ho egentlig, lukter det vondt hos oss her ute på landet. Men kjære Tina, du er alltid velkommen hit til oss, snakk med Tonje og bli enig når det passer. Det er selvfølgelig en ledig seng til deg også, om du har lyst kan du sove sammen med Tonje. Vi kan kjøpe ostepopp til deg også, du skal få oppleve oss på nært hold og det er Tangerudbakken "live", som du liker så godt. Beklager at det har tatt så lang tid på å svare. Vi gleder oss som barn til du kommer, for vi føler jo at vi kjenner deg så godt.

Hilsen Line og Jarle :-)
kjempefin blogg!! <3

kommenter gjerne tilbake! <3

09.05.2012 kl.00:06

Artig gjesteinnlegg, og ser lett grunnen til at dere fant tonen. TOPP humor!:D

Men Tonje!! Jeg trenger å le enda litt mer, hvor blir det av deg?! Håper alt er bra med deg!:)

Skriv en ny kommentar

hits