Hei. Jeg syntes vi bør snakke sammen..

Jeg syntes ikke det går så bra med oss om dagen, syntes du?

Jeg har kanskje vært litt stille i det siste, men hvorfor skal jeg gidde å snakke med deg hele tiden når du aldri svarer? Det er som å snakke til en vegg. Før hadde vi fine samtaler som kunne vare helt ut på morgenkvisten, men nå svarer du aldri lenger. Det er defor jeg har tatt en pause fra deg. Herregud, ikke bli sur da?
Ja, jeg kunne kanskje sagt at jeg ville ha pause, men hadde det vært noe vits? Du hadde ikke svart uansett. Jeg vil ikke gjøre det helt slutt med deg, for innerst inne så elsker jeg deg. Men det har bare vært så vanskelig i det siste. Jeg vet jo aldri hva du vil! Du er bare enig uansett hva jeg sier.. Jeg må alltid finne på nye ting å snakke om, og du bare sitter deg og hører på. Ikke si at du liker bedre å lytte enn å snakke om deg selv, for det er tull.

 
Jeg vet nok at du har forhold til andre også. Og det er greit. Det som virkelig plager meg er de gode samtalene dere har. Nå er det dere som snakker til langt på natt. Hva skjedde med oss? 

Føler du ikke at jeg stiller deg nok spørsmål? Er jeg ikke aktuel nok for deg? Ikke politisk nok? Kjedelig?

 

Så kjære bloggleser, hvorfor i helvette har du sluttet å kommentere bloggen min?

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Lela

15.05.2012 kl.11:55

åååå stakars Tonje :/

Britt

15.05.2012 kl.13:22

Ikke slutt å blogg Tonje! Elsker å lese på bloggen din :) Du er utrolig flink til å skrive, en blir fengslet fra første ord å klarer ikke slutte lese. Kult med noen som tør å by på seg selv og skrive både litt alvorlig, litt sarkastisk, ironisk og morsomt :) Og ellers så er du ei vannvittig flott og stilig jente.

Hege Marita

15.05.2012 kl.14:30

Mulig fordi det ikke kommer noen nye innlegg, sjeldten mellom hver gang

Marit

15.05.2012 kl.15:42

Er du flink til å kommentere selv da? ;o)
Marit: Jeg leser ikke blogger :)

15.05.2012 kl.16:23

Du må ikke slutte å blogge! Leser bloggen din nesten hver dag, men er kanskje litt sjeldent det er nye innlegg? :) Kan jo kanskje være en grunn til at noen faller av....

Hege Marita

16.05.2012 kl.00:24

Pleide ¨lese den selv hverdag, men når det ikke ble noen nye innlegg sluttet jeg å klikke inn.. bare en gang i blant for å se om det har skjedd noe..:) fortsett å blogg!!!

Vibeke

17.05.2012 kl.15:05

Elsker bloggen din og måten du skriver på :-)
Vibeke: Tusen Takk:)
Anonym: Men Nå har jeg begynt igjen. Alle hjerter gleder seg.

Skriv en ny kommentar

hits