siden sist

GOD morgen mine damer, herrer og kjønnsforvirrede ungdommer med penis og strutteskjørt! Hvordan står det til denne dagen før vår egen nasjonaldag?

Når jeg begynte med dette blogginnlegget var planen alvorlig talt å fortelle om alt det sinnsykt spennende jeg har opplevd siden sist vi snakket sammen. Men så begynte jeg å gå gjennom hva jeg har opplevd, og det var en heller stusselig gjennomgang skal jeg fortelle deg.

Det mest spesielle jeg har opplevd er å lage 17 mai-underholdning til Audnedals befolkning. Jeg skal jo ikke være der på selv på 17 Mai, fordi det var jeg i fjor.

Når jeg fant ut hva som var min oppgave i underholdningen:

 

Og det var ikke rart at jeg var skeptisk, fordi jeg endte opp på denne måten:Og nå merker jeg med en gang at det slår meg: Hvem fader legger ut et slikt bilde av seg selv på det store internettet?! Jeg tar jo sosialt selvmord her..

 

Men jeg har klippet håret mitt også. Jeg hater å gå til frisøren.Sånn måtte jeg ligge på sofaen lenge etterpå. Fordi håret mitt ble kjempekort. Jeg blir nødt til å farge det.
Det var egentlig en litt trist dag i går. Fordi jeg bestemte meg for å da til frisøren, og ble så fornøyd med mitt eget valg at jeg valgte å bære penklær resten av dagen. Så satt jeg meg i bilen og vet du hva som skjer?jeg hører på radioen og det er en fyr som tenner på sin egen genser!!! Hvor klønete er man da? Hvem vil seg selv så vondt. Jeg er ekstremt redd for å gå inn i dusjen hvis vannet er for varmt, og her går altså folk å tenner bål på seg selv.

Og for en følelse av dialog så spør jeg deg, hva har du gjort siden vi snakket sist? Har du klippet deg eller tent på deg selv?

Én kommentar

16.05.2012 kl.23:29

Hehe, ser ut som du trivdes bra med en blondere hårfarge, da!;p Ønsker deg en riktig god 17.mai!!:)

Skriv en ny kommentar

hits