Dyr

Vær hilset!

Dere er så dårlige på å kommentere at jeg virkelig ikke vet hva jeg skal gjøre for noe. Jeg stiller spørsmål, blogger hver dag og kommuniserer godt, hva mer trenger dere?!!!

 

Vel, til tross for skuffelsen skal jeg i dag fortelle dere en ganske tragisk historie. Dere vet jo det at jeg ønsker meg lam? Vel, det ser ikke ut til at det blir noe av.
Og her forleden kom det en katt og Harald bare: Det kom en katt.
Og jeg bare: yeeeess!!!
Men Harald bare: Men jeg skremte den vekk da.
Så jeg bare: åh.

 

Og i går var vi ute og holdt på i hagen. Ikke "holdt på" som i noe snusk, men som i luke ugress og flytte på stein og sånn. Og da fant vi en liten landsby med maur!
Og jeg bare: åååh! så mye maur! De har barn og egg og greier!
Og Harald bare:Så da gikk drømmen om min egen maurfarm til helvete...

Men det gikk bra, for litt senere fant vi et lite rede!
Så jeg bare: Åhh! Et lite rede! så koselig. Tenk om det kommer egg og små bebifugler og sånn da?
Men Harald bare:

"Det gjør det ikke".

Men vet dere hva jeg har funnet?

Og de kuene skal være der hele sommeren! De skal ikke brennes, og ingen skal ødelegge redet deres. Det er bare jeg som skal klage på at de lukter latterlig vondt.

Her forleden skulle kuene slippes ut etter å ha stått på alle fire beina sine, helt stille, hele vinteren. Og det skal jeg bare si dere, det var 45 sekunder med full sprint og kaos, før de nok en gang vendte snuta mot jorden og der blir de nok stående resten av sommeren.

Men dere får ha en fortreffelig dag, så snakkes vi. Eller nei, vi snakkes ikke, jeg snakker til dere.. og dere svarer ikke.. og jeg får kjærlighetssorg igjen..så spiser jeg masse is og blir fet og da slutter jeg å blogge...

 

 

7 kommentarer

Krusmynte.com

22.05.2012 kl.15:06

Hehe . Er det sånn dere tar rotta på det på landet;)
Krusmynte.com: Tydeligvis! jeg var IKKE klar over denne maurbarbaren som har tatt form i mannen min, men fy faderullan så effektivt det var!!

Helle

22.05.2012 kl.19:17

DU MÅ IKKE SLUTTE Å BLOGGE, TONJE!! Jeg ler så jeg griner noen ganger av det du skriver!!
Helle: Hei Helle!!! Jeg skal ikke slutte!!! men da må du kommentere oftere!!! hvordan skal jeg vite at du ler så du griner liksom!!!!!

Ida

22.05.2012 kl.23:16

Hahaha, beste innlegget :P see jeg kommenterer Tonje! Dette er en ny start :D

Vibeke

23.05.2012 kl.07:31

Vi har og fått ut kvigene på jordet her nå. Er bare 10-12 stk foreløpig, men skal være opp til 40 stk når alle har kommet :-) *Lykke* Er så koselig!

Pål

23.05.2012 kl.21:58

Hhahah:D

Skriv en ny kommentar

hits