Hageaktivitet i trusen.

Ja, der var du ja, det var fint.

Det har skjedd noe. Vi må snakke om det. I det siste har jeg opplevd noe nytt. Hagearbeid. Jeg så på det som en test på hvor bra kone jeg kommer til å bli, og det hviser seg: Kanskje ikke kone nr1, men jeg har indre kvalitter også.

"Hagearbeid" har ca en million undertitler. Men i min forskning tok jeg for meg det mest kjente. På med forskerfrakken (eller forskertrusa i dette tilfellet).

Luking:

Luking er aktiviteten hvor du røsker og river i såkalt ugress for å fjerne disse fra hagen. Det viste seg at jeg er veldig flink til å luke. Jeg fikk med løvetannrøtter som var kjempelange. Poenget er å få med røtter! Du skal LUKE, ikke plukke blomster.Se så flott luket løvetann!

Vanning:

Blomster trives best i fuktig jord, men det er ikke alltid naturen strekker til selv. Da må man vanne. Om jeg var flink til å vanne? Her må jeg ha litt selvinnsikt.. Jeg vil gjerne si at jeg er ekstremt flink til å vanne, men det er nesten umulig å bli dårlig på nevnt aktivitet. Det er mer et spørsmål om å gjøre, eller ikke gjøre. Man må dra seg opp fra solstolen og vagge seg bort til disponibel vanningsstasjon, for så å frakte dette vannet på valgfri måte bort til blomstene og så helle dette over. Selve vanningen går som en lek!

 

Klipping av gress:

Her må jeg bare pøse på med selvkritikk.
Harald: Kan ikke du bare klippe plenen, så tar jeg kantene?
Tonje: Jojo (engasjert) med gressklipper'n? (neida, tulla, ikke engasjert)
Harald: Ja.
Tonje: .......
Harald: ......?
Tonje: Hvordan klipper man gresset a?Jeg har klippet gresset mange ganger, jeg altså. Det er bare det at jeg ikke var helt fortrolig med denne skyve-forran-seg-og-bli-svett-og-sur-teknikken.Det som er så vakkert med å klippe gresset på landet, er at man kan gjøre det i trusa. Det kan man gjøre av to grunner.
1. Det er ingen butikker som selger bikini her. Dessuten er det ingen som klarer å skille truse fra bikini.
2. Det er ingen som ser deg. Det er jo ikke folk her. Bortsett fra i butikken, som ikke selger bikini.Alt i alt er jeg fornøyd med egen innsats. Jeg ble kanskje ikke kåret til hagens beste spiller, men jeg sendte en del avgjørende passninger. "gressklipper, værsegod, den sluttet å virke".... "Vannekanne, værsegod, jeg rekker ikke bort".... "Rake, værsegod, jeg er sliten".

Hva er din favoritt hageaktivitet i solen? Grilling og ølbong er godtatte svar her.

10 kommentarer

Ida Nathalie

23.05.2012 kl.12:16

Haha du skriver så bra!

Silje

23.05.2012 kl.12:56

Du skrike ette kommentare så då må æg jo bare lure på om du stille dei brede hage erfaringan dine t disposisjob;) her ska d lages plen,jordbæråker(haug), bedd å div krukke.....pfju for eitt arbeid.....

Hege Marita

23.05.2012 kl.13:11

Joho! hagearbeid er gøy:P
Ida Nathalie: Tusen Takk:) Du skriver også kjempebra kommentar:)
Silje: selvsagt skriker jeg. Det er mye mer effektivt enn å spørre Pent. Spør barn verden over.
Hege Marita: Du må slutte å drikke....

Hege Marita

23.05.2012 kl.20:44

ååå jeg er jo sååå glad i det:)
Hege Marita: jeg syntes det er Veldig gøy å sitte å se på hagen etter jeg er ferdig. Og spise jordbær samtidig. Du er forresten en trofast leser! Det setter jeg pris på. Hjertehjerte og sånn:)

Hege Marita

23.05.2012 kl.23:48

Det er jeg!:)

Har jeg først funnet en blogg jeg liker så er jeg stadig innom:)

Det er alltid gøy å se på ting man har gjort selv;)

Jeg skal plante blomster i morra for første gang, det blir spenndene:)

Vibeke

24.05.2012 kl.08:51

Favoritt hageaktiviteten er å sole meg men jeg ser på at min kjære gjør noe fornuftig :-) Og hjelper til avogtil..

Skriv en ny kommentar

hits