Jeg går med det tøyet jeg selv ønsker, jeg.

God sommerdag du feiende flotte bloggleser. Er ting virkelig så tist at du må sitte inne å lese blogg i dette været? Vel, det setter jeg umåtelig stor pris på.

I dag har jeg badet i sol i to hele timer, før jeg kledde meg i pensjonistbunaden (crocs og trillebag) og tuslet av sted i butikken.
I butikken kjøpte jeg svært karbohyderatrik mat før jeg spaserte hjem.

Dette er meg som spaserer:Personlig syntes jeg at jeg så helt fabelaktig ut i denne bekledningen, men min mor var av en ganske annen oppfattning. Er det ikke rart at en kvinne som er mye nærmere pensjonsalderen enn meg selv, syntes det ser dumt ut å bære denne eminente pensjonistbunaden? Jeg tror det er fordi at når gamle har på seg ting, eller bærer med seg ting som er designet for eldre kvinner, så ser de ENDA eldre ut enn de er, mens når yngre mennesker viser seg frem med nevnte bunad så er det rett og slett bare veldig kult.

Alle dere bloggere som har plass i Rosalosjen skriver alltid under bilder av dere selv: Herregud, som jeg ser ut! UTen sminke og greier. jaja. hva gjør man ikke for dere lesere <3<3<3<3
Tonje westrebø olsen skriver: Herregud, så flott jeg er !!!
Det gjelder å dra seg selv litt opp her i verden vet dere. Hvordan skal andre digge deg, hvis du ikke gjør det selv en gang..

2 kommentarer

Vibeke

24.05.2012 kl.20:22

Så sant, så sant :-) Lekker bunad. Og de trillebagene er jo veldig praktiske da! ;-)

Hege Marita

24.05.2012 kl.23:13

Det er jo så digg å bare kle seg akkurat som man vill å bare blåse i alle andre:)

syns du så smashing ut;)

Skriv en ny kommentar

hits