Man kan ikke kjøpe lykke? hell yeah!

Herregud, for en flott dag! Ikke nødvendigvis fordi solen skinner som en nypolert polo, men fordi jeg har gått til innkjøp av noe helt fantastisk!

Kan du gjette hva det er?

Neeei, ikke en strippestang på hjul, selvom det nok ville vært riktig så praktisk.

Jeg har kjøpt en sparkesykkel!Herregud, se på'n a! Er den ikke lettere fantastisk? Det er et lite minus at den forrige eieren var blodfan av 90-talls helten Scooter, men det får så være. Jeg har fått en sparkesykkel, og livet er herved komplett.Jeg har ønsket meg sparkesykkel en god stund, hvertfall et par timer, så vi kan vel være enige om at det var på høy tid?
Jeg kunne ikke gjøre annet enn å løpe til leketøysbutikken som senteret jeg jobber på har til disposisjon for den yngste garde, kjøpe en sparkesykkel, sprinte inn på arbeidsplassen hvor jeg glad og fornøyd monterte dette uværet, og så trillet jeg den rundt på arbeidsplassen en god stund (ikke i arbeidstiden såklart, jeg var helt sivil).

WHAT A DAY!!!

Ser dere forresten hvor fin jeg var i dag? Jeg har pyntet meg for dere! Fordi jeg liker dere, og syntes dere er riktig så trivelige.
De alle fleste av dere er pene også. Men dere som ikke er så pene kan bare ta det helt med ro, dere har andre flotte kvaliteter som jeg setter pris på. Det viktigste er tross alt ikke å være så veldig pen, det viktigste er at man tror det selv.

I morgen skal jeg vise dere en t-skjorte jeg kjøpte i dag for 57 kr, som er så kul at jeg trodde jeg ble nødt til å le meg i hjel når jeg så den.  Dette har vært en fortreffelig dag, og det er virkelig intet annet å gjøre enn å gi dagen tommel opp.
 

For å gi dere en følelse av en slags dialog, så spør jeg dere: Hva er det beste kjøpet du har gjort? Ikke si hus og bil eller gave til barna deres, jeg vil vite hva DU har kjøpt til DEG som gjorde deg helt sparkesykkel-happy!

7 kommentarer

Vibeke

25.05.2012 kl.07:06

5liter lollipopp kuleis ;-) (Er gravid, så da er det vel lov..?)
Vibeke: Jeg står ikke i noen posisjon til å bestemme om det er lov, for graviditet er ikke helt mitt felt. Men etter hva jeg har hørt så bør man unne seg det man vil, ellers kan det gå utover humøret og DET vil vi ikke :)

Vibeke

25.05.2012 kl.13:40

Stemmer!! :-)

Ingeborg

25.05.2012 kl.14:57

Vikingkubb - den kuleste sommeraktiviteten som finnes!! Slo til på salg på bokhandelen, veldig så fornuftig gjort! Alle vet jo at når man handler på salg, sparer man penger;) Anbefales virkelig!:D

christinestrening

26.05.2012 kl.13:50

Hærlig! Jeg fikk akutt lyst på sparkesykkel!

HegeM

26.05.2012 kl.13:56

jeg er litt redd sparkesykler:P

jeg knakk halebeine mitt på en sånn:(

Tonje

26.05.2012 kl.13:57

Fersken-iste! Definitivt mitt beste kjøp på lenge. Lite er så deilig som å sitte i sola, med iskald iste. :)

Skriv en ny kommentar

hits