I dag ser jeg så tøff ut!

God aften du o' store fanskare!

I går blogget jeg ikke. Det tar jeg ikke selvkritikk på. Jeg skulle gjerne innlosjert dere i tankene rundt det å ikke blogge en dag, men ærlig talt, dere klarer dere fint uten meg.

I dag har jeg veltet meg i gråtende barn, sinte mannfolk og menstruerende kvinner. Eller vært på stranden, som det kanskje er mer akseptert å kalle det...

Jeg er veldig glad i å være på stranden og det skulle man egentlig ikke tro, jeg har jo ikke et elsk-forhold til store folkemengder. Eller folk i det hele tatt. Men det er noe som er så vakkert med å ligge helt stille på et håndkle og ta del i livene til folk på en helt ny måte. Pikene bak meg var på fest i går, 2 av 3 fikk pult, sistemann skal pule i dag, hurra! Barnefamilien forran meg sliter med mark i magen, men de føler intet ubehag bortsett fra at minstemann bæsjet på håndkleet i startfasen på dagens strandtur. Parret på min høyre hånd solte seg mens han parret med hennes høyre hånd og pensjonistene til venstre for meg kunne melde om at streiken nærmet seg slutten.


Når jeg etterhvert kom til den konklusjonen at kroppen min hadde fått nok sol, så tasset jeg stillferdig tilbake til kjøretøyet hvor jeg så ble fraktet til nærmeste is-stasjon. Der nøt jeg en is i bøtte type softshake.
Og da ble jeg i svært godt humør. Jeg kan ikke forstå hvorfor mennesker velger å slanke seg om sommeren. Tenk på all isen de går glipp av. Men så kan jeg ikke forstå hvorfor folk lar seg selv forfalle heller...Kort sagt har jeg tungt for å forstå andre mennesker enn meg selv.

Fotografi av meg når jeg ble glad for is:

 

Er du av den sorten som spiser is, eller snyter du kroppen din for den type gleder?
Og hva syntes du forresten om hatten min?

 

2 kommentarer

Krusmynte.com

27.05.2012 kl.22:11

Hehe , det er mye rett en får høre på stranda ja:).var på stranda selv i dag, og der gikk samtalene i hvem som var skilt, gift og sov sammen eller på hvert sitt soverom:)..
Krusmynte.com: Da er spørsmålet mitt: siden de med glede deler sine problemer med oss alle, står vi fri til å besvare også?

Skriv en ny kommentar

hits