I dag forandret jeg litt på kroppen min

God kveld. Det gleder meg å se at du ikke sover! Hvordan har dagen fortonet seg? Min har vært fin, takk som spør!

 

Jeg begynte dagen forskiktig og ganske så pessimistisk med å ta på meg favorittgenseren min. Den har så fine farger, at jeg blir helt fnisete av å se på den. Se på den du og:Men skulle du ha sett! Det viste seg at det på akkurat denne dagen ikke skulle bli nødvendig med genser. Så jeg dro en donald.

Litt senere ville skjebnen det slik at jeg ble nødt til å sole meg. Er det ikke en ganske snodig aktivitet, dette med å sole seg? Man kaster seg ned på egnet, eller ikke egnet plass. Så bretter man frem det man har av tilgjengelig hud så ligger man der og svetter og blir riktig så usexy. Og dette skal liksom fremme velværen?! Hva gir'u meg a?!

Se på meg da. Man kan ikke se det kanskje, men her er jeg ganske svett og lukter helt forkastelig. Jeg kan ikke skjønne poenget. Hvorfor er det finere å være brun enn hvit? Til og med rasister soler seg, og det er jo unektelig litt selvmotsigende.
Jeg er født hvit, kunne jeg ikke bare latt det være med det da? Neida, brun skal jeg bli. Om jeg så ser ut som en skinnlommebok når jeg runder 35!

Hvordan stiller du deg til soling? Er det en aktivitet du er tilfreds med eller opptrer du med den fargen gud ga deg?

12 kommentarer

Ivehu

29.05.2012 kl.23:28

Liker og sole meg, men får ikke så lett farge, så blir raskt utålmodig :))

replica☆

29.05.2012 kl.23:39

Jeg liker bedre å skygge meg, jeg :-)

Er ikke no glad i å sole meg, og er fornøyd med den lysehvite huden min!

camrenh

29.05.2012 kl.23:40

Synes det er behagelig å ligge i solen og slappe av, og gjerne sole meg litt i samme slengen. Er ikke så mye sol at det gjør noe her nord så. Men jeg blir aldri brun jeg, gjør det bare for å kose meg, siden nesten uansett hvor mye jeg soler meg så beholder jeg den likbleke hudfargen min. Har utrolig nok blitt litt brunere i huden, men der er ikke mye og solarium har gikk meg skille før, men jeg takler ikke å ligge i et solarium i flere minutter og stekes!

Tonje

30.05.2012 kl.14:54

Det er litt deilig å slappe av i sola noen timer, men når det steiker som verst, klarer jeg fint å holde meg unna. Dessuten er det sykt kjedelig i lengden. Og når det kommer til fargen, så er jeg nordmann/kvinne, så den heftige brunfargen er lite eksisterende.
Tonje: herregud, for Et praktfullt navn Du er velsignet med!!
camrenh: styr unna solarium Du. Det må jeg Si, for jeg vil ikke stå til ansvar hvis Du får kreft i huden din.
replica: det er ingenting som heter å skygge seg. Du kan sitte i skyggen, leve i skyggen av Noen eller eventuelt skygge banen. Men ikke skygge deg.
Ivehu: det skjønner jeg godt. Jeg blir det selv.

replica☆

30.05.2012 kl.15:16

Joda. Mens du sitter i solen og soler deg, sitter jeg i skyggen og skygger meg.
replica: Ah, så du sitter under f.eks en parasol hvis du besøker verdens største land, syden?

replica☆

30.05.2012 kl.16:14

Ja, det ville jeg gjort.

Sitte under en parasoll og drukket god brus. Ikke alle som liker å sole seg vettu :-)

Liker foresten ikke å bade heller. Foretrekker å "vasse", bare for å kjenne det deilige kale vannet.
replica: Personlig liker jeg best å være i solen hele dagen, spise lunsj på en strandbar , og så sove middag i skyggen etterpå! eller ha hodet i skyggen hele dagen, mens kroppen er i solen. jeg liker ikke å bade jeg heller. det er så kaldt!

Skriv en ny kommentar

hits