Justin Bieber gjesteblogget!

Hva kommer denne hysterien av? Justin er en liten mann, som synger sanger. Jeg kan også synge sanger, men da løper folk!

 

Men det er jo ingen tvil om at Biebers ankomst fikk oslos små herremenn til å rase! Og det stusser jeg over.. I skoleklasser er det ofte slik at den peneste gutten ofte er den med flest kamerater. Og verden er jo en eneste stor skoleklasse. Burde ikke hovedstadens små herremenn alliere seg med Bieber? Tenk å være kompis med han da! Da kan jeg garantere at du får ligget hver eneste dag resten av livet!

Men jeg vet alvorlig talt ikke om jeg vil bli så kjent som Bieber type justin jeg altså. Jeg blir veldig sur når folk gå sakte over forgjengerfeltet. Tenke seg til at fotgjengerfeltet skulle vært full at folk som klatret på bilen min. Jeg ville vært kjempesint!
Takke seg til å være minimalt kjent, slik at det kun er eldre damer som av og til drister seg til å spørre om jeg var piken som kjørte buss på fjernsynet!

Men jeg melder meg frivillig til å ta noe av oppmerksomheten til Bieber. En brøkdel kanskje. At en pike skriker og løper etter meg nå og da kan jeg faktisk takle. Fansen skal få masse oppmerksomhet. Jeg skal twittre til dere, blogge til dere, facebooke dere og svare på deres brev. Det er jo så tullete å forfølge en som 25000 andre forfølger på samme tid?!

 

Nå skal jeg vaske kroppen min. Nevnte jo i går at det luktet litt fiffig. Ha en fortsatt Biebelicious dag! Eller Westrebølicious dag om du vil, selvom det ikke klinger like bra.

KjempeNuss til Fansen min!

 

Og angående overskriften. Jeg har nå pådratt meg hele ansvaret for å være norges svar på Justin Bieber. Så det har ikke noe å si om det er han eller jeg som blogger. Jeg tør å påstå at jeg er morsommere!

 

Er det greit for deg at jeg tar rollen?

8 kommentarer

victoria andrea

31.05.2012 kl.12:47

lol

<3Synnøve

31.05.2012 kl.13:01

Du skriver bra :D

HAIRYPOTTER

31.05.2012 kl.13:09

hahahaha :D

Amanda

31.05.2012 kl.13:09

eloel...

idamariebr

31.05.2012 kl.13:18

hhahaah jeg tror jeg dør! du er rå!

christinestrening

31.05.2012 kl.14:54

Kan jeg få autografen din ???
christinestrening: visst kan Du det! Du kan få en gaffel jeg har spist av også. Alt for deg, min kjære.
idamariebr: nei! Det kan jeg bare ikke ha på samvittigheten altså.

Skriv en ny kommentar

hits