Lately..

Hei.

 

I det siste har jeg ikke tenkt så mye på dere, fordi jeg har hatt det så bra. Og jeg tenker mest på dere når jeg ikke har det så bra, for da kan jeg alltid regne med at dere har skrevet pene ting til meg.

Jeg ønsker å kringkaste grunnene til at jeg har det bra på riksdekkende blogg.

Jeg har hatt det bra fordi jeg har spist masse mat som jeg liker

 

Jeg har hatt det bra fordi været har vært overstadig godt, og jeg har kunnet gå med snasene hodeplagg. Jeg blir så forbannet glad av hodeplagg. Og crocs.

 

Jeg har det bra fordi jeg har jo kjøpt sparkesykkel. Så jeg har sparket en del rundt i ring på utvalgte parkeringsplasser østfold rundt.

 Jeg har ENDELIG klart å samle meg og få ryddet i håndvesken min. Jeg kan ikke skjønne at vi kvinner velge å drasse rundt på en håndveske. Den er jo full av dritt man ALDRI kommer til å få bruk for. Vil dere ha egen innlegg om håndvesken? Da må dere si fra.

 

Jeg har fått Bondegutten til å henge opp persienner på pikerommet mitt. Det var jammen på tide. Jeg har våknet før klokken 11 i flere dager i strekk, og slik kan man ikke ha det. 

Så dere må jo skjønne at jeg er helt euforisk? Herregud, livet er så godt. Jeg skjønner meg ikke på de som vil ta sitt eget liv. De er helt klart ute av stand til å glede seg over tacomiddag, godt vær, fine gensere og andre små herligheter som livet byr på.

Her burde jeg spurt om noe, så dere satt igjen med følelsen av dialog. Men jeg lurer ikke på noe, gjør dere?

 

4 kommentarer

Solskinn

07.06.2012 kl.11:40

"Jeg skjønner meg ikke på de som vil ta sitt eget liv.... "FY F!!! Noe så shallow!! Vet du driter i hva jeg skriver i den lykkeboble...Men åpne øynene dine litt da frøken.. Antar du muligens ikke tenkte noe med den setningen..dvs håper det..Men det skal mer enn taco til for å revurdere å ta sitt liv..noe jeg antar du også vet..Vær forsiktig med hva du skriver..bare det jeg vil si..Og for the record..Jeg har aldri vurdert å ende mitt liv..men det er mange som har det.. :/
Solskinn: Det er så festelig med mennesker som deg, som kun fokuserer på det du mener er galt. kan du ikke si at sparkesykkelen min er fin isteden liksom? Mente bare at folk bør sette pris på de små tingene i livet. Jeg vet at det kan være vanskelig til tider, men uansett, jeg syntes det er viktig :)

Solskinn

07.06.2012 kl.13:22

Kan du bare slette kommentaren(e) mine?? Ble bare dumt..Sikker på at du er ei super jente og "drittslenging" og usakligheter er ikke my cup of tea... Reagerte bare umiddelbart siden jeg mista en kompis pga at han hengte seg..så ble litt overveldende.. Håper du har en SUPER DAG!! :) :)
Solskinn: Det stemmer, jeg er ganske så super :D Og det er trist med folk som ikke syntes at de selv er supre. Jeg bagateliserer ikke selvmord, men dette er ikke bloggen hvor store spørsmål som det blir tatt opp. Her skinner solen hver eneste dag, og de største problemene jeg bryner meg på et nakene føtter på toget og is som drypper. Ha en flott dag du også.

Skriv en ny kommentar

hits