Så ble det kveld...

Dette blir et kort og helt ekstremt impulsivt innlegg. Jeg hadde ikke tenkt til å blogge nå, men jeg har savnet dere litt.

Jeg ligger i skrivende stund i sengen min. Akkurat det i seg selv er ikke så interessant. Det som er interessant er at jeg ikke får sove. Jeg pleier stort sett alltid å få sove med mindre jeg har sovet ettermiddagslur. Og det har jeg i dag.

Vanligvis når jeg ikke får sove så lytter jeg til Radioresepsjonen på podkast, eller ser/lytter på dokumentarer på nrk.no/dokumentarerOmSykeTingManHelstBurdeUnngå. Men vet dere hva som har skjedd?! Jeg har hørt på alle podkastene til mine gode venner i Radioresepsjonen, sett alt som er verdt å se på nrk.no/dokumentarerOmSykeTingManHelstBurdeUnngå OG i tillegg har jeg sett meg selv på tvnorge.no og tv2.no så mange ganger at det grenser til pinlig. Neida. Alle digger å se seg selv på fjernsyn. Egentlig.

Vel, så nå ligger jeg altså her og prøver på en svært langtekkelig måte å fortelle dere at det værste med sommeren er at alle serie-vennene mine også tar sommerferie.

Ellers så skjer det ikke så mye vanvittig i livet mitt om dagen. Dog, føttene mine har opplevd en del! Her forleden var jeg hos fastlegen grunnet hårtap i håndflatene og da fikk føttene mine gleden av å kle seg i noen ganske moteriktige blå sokker. Når jeg
kom inn i det lille venteværelset som fastlegen min har skaffet seg, så hviste det seg at det kunne var jeg, Tonje Westrebø Olsen, som hadde valgt å pryde føttene med disse sokkene. Kan du skjønne det? Der står det et skilt, klart og tydelig, "ta på sokker". Og hva gjør folk? Trasker inn uten sokker. Flaks at disse bastardene hadde klart å få på seg trusen denne morgenen tror jeg!

Bortsett fra det har jeg fått litt tørre heler i det siste. Jeg skulle gjerne ha smurt de, men jeg får meg ikke til å smøre føttene for så å bruke de til å gå med etterpå. Og jeg oppbevarer ikke krem i sengen heller... Hvor skal det ende, når hverdagen byr på utfordringer som dette?

Her er forresten sengen min. Det er der jeg ligger nå.Jeg bærer ikke så stort antall plagg nå da. Men det skal jeg si deg. Pysj-bransjen er tydeligvis ikke det det en gang var. Alt som er å finne er sexy sovetøy som absolutt ikke innbyr til soving overhode. Hva skjedde med den ganle gode pysjen med lange armer og krage?

 

Med dette vil jeg ønske deg og dine en fortreffelig natt.  Måtte solen skinne på håret ditt i morgen og gjøre huden rosa og kroppslukten noe fiffig. Det setter tydeligvis vi nordmenn umåtelig pris på i sommerhalvåret.

3 kommentarer

Sjokoladekake på do

12.06.2012 kl.12:46

last ned "roll on", med mia och klara, det er en svensk, latterfremkallende podkast!
Sjokoladekake på do: aaah, jeg visste jeg kunne regne med deg hva podkaster angår! Er dette en nrk podkast?

Sjokoladekake på do

12.06.2012 kl.13:13

nei, det er sveriges radio p3;) jeg syns nrk p3s lørdagsrådet er gøy også, hvis du er redd for fremmede språk;)

Skriv en ny kommentar

hits