Revy med han Brede Bøe i Moss

Når blomstene spirer og snøen smelter rundt om i det ganske land, er det intet som er så treffende som en bloggpost fra den selverklærte solskinnsbloggeren Tonje W Olsen. Nå er det riktig nok en stund siden snøen gikk her på den østlige delen av norgeskartet, men det er sikkert steder som snøen fungerer som sommerprevensjon enda. Men likefullt, det er sommer, det er sol og det er søndag!

Denne helgen som vi nå er på full fart til å legge bak oss kunne by på både det ene og det andre for min del. Blandt annet besøk av sørlandets store sønn, min kjære Harald. I dag kjører han hjem igjen med minner fra både harryhandel og revydeltagelse i bagasjon. Harryhandelen velger jeg å ikke kommentere noe videre, da dere antagelig vet hva det er snakk om. Deltagelsen på nevnt revy blir nok skrevet ned i historiebøkene som et vittig påfunn. Vi dro snittalderen blandt publikum ned fra ca dinosaur til medio pernsjonsalder. Men koselig var det, læll. Legger ved et foto av meg og mine eldrende venninder.Revyen i seg selv var sånn hel passe. De snakket og sang, og på slutten viste de frem tissefanten sin. Alt i alt var det en god opplevelse. Som seg hør og bør ble jeg forelsket i samtlige av de 6 spillemennene som sjarmerte meg i senk fra der oppe på scenen. Best av alt var gutten som klarte det kunststykket å lage en sang, kun om seg selv. Denne typen har jeg hørt opptil flere si at er en kvalm type. Men han så ut til å være i fin form da jeg så han! Ingen grunn til å sende han kvalmestillende remedier slik som dåven cola og mariekjeks. Jeg syntes han var flott!! Kunsteliten i Moss vet nok hvem det er snakk om, og hvis noen spør meg så syntes jeg denne unde herremannen var riktig så fornøyelig.

 

Jeg har lært meg at man ikke trenger å sammenfatte hele sin spennende uke i en bloggpost. Bloggemammaene ( ikke mammablogger'ne, men pimpene innen bloggkulturen) har sagt at det er greit å blogge om en uinterresant ting om gangen. Så i morgen skal jeg blogge om da jeg høytrykkspylte verandaen. Men hysj, nå foregriper jeg situasjonen.. Det må jeg ikke.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits