Om å ikke strekke til...

I dag skal jeg ta opp en følelse. Og det er absolutt ukjent mark, for det er svært lite av de som sværmer rundt i kroppen min. Men av og til føler man at man ikke strekker til...

Når jeg skal spise egg, for eksempel, da strekker jeg ikke til.

Her om dagen skulle jeg og Harald spise egg. Harald er glad i egg. Jeg syntes det smaker litt dyrefoster, merkelig nok.

Harald kakket egget sitt.Perfekt kakket egg. Perfekte Søndagsfrokost-egget. Det er ingenting ved dette egget som ikke er flott. Det er så fint at det kunne blitt brukt i hvilken som helst reklamekampaje for familiefrokoster og rugbrød.

Så kakket jeg mitt egg. Ga klar beskjed om at hvis det var noen der inne, så var det på tide å dukke. Se på det. Ujevne kanter, plommen kom absolutt ikke til sin rett og skallet la seg som et teppe utover hele kjøkkengulvet. Jeg er udugelig.

Men etter å ha tenkt igjennom det og virkelig gått et par runder med meg selv så tenkte jeg: Man kan ikke være flink til alt. Jeg kan både strikke sokker, skifte dekk og bake sukkerbrød. I tillegg så er jeg en jævel på å kjøre i rundkjøringer. Ja vel, så kan jeg ikke kakke egg så de blir modell-egg til reklameplakater, men jeg fikk av skallet og egget havnet etterhvert i magen. Man må bare godta at man ikke kan være flink til alt her i verden. Jeg er kanskje dårlig på å kakke egg, men så er kanskje du dårlig på rundkjøringer. Sånn er bare verden.

Egg lukter fis.

Ha en flott kveld!

Én kommentar

lammelaaret

06.07.2012 kl.15:09

Fantastisk!

Jeg fant bloggen din via Bloggtoppen og takk for det. Her var det mye bra og mye morsomt. Blir bra å følge bloggen din framover!

Skriv en ny kommentar

hits