Ofrer trusen min for bygdebarna!!

Jeg hilser deg O'store mammadalt. Hvordan har dagen fortonet seg?

Nå skal dere høre her. Jeg har blitt riktig så samfunnsengasjert i det siste. Om det har kommet av seg selv, eller om det er en påtatt maske for å virke jovial og få flere lesere, det skal jeg ikke uttale meg om. Men nok om det.

Jeg skal ha dere til å hjelpe meg med noe, og da lurer jeg på noe; Er det nødvendig med smisk først? Blir dere lettere påvirkelige da? Vel, jeg prøver, man kan aldri være for sikker.
Du er pen med hatt.

Jeg legger også ved et bilde som tiltaler dere herrer som leser bloggen min, slik at dere er snurret rundt min aller minste finger:Jeg føler at jeg virkelig begynner å krype inn mot deres bristepunkt, punktet hvor dere bare blir mine slaver og gjør alt jeg vil. Men for å fjerne all tvil så legger jeg ved en link til den verdensomspennende søkemotoren google, hvor jeg har rusket og rasket i arkivet og funnet bilder av søte dyr.

http://www.google.no/search?hl=no&cp=15&gs_id=ju&xhr=t&q=cute+animal+babies&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=649&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Zgv2T_P8GYnP4QTEgM2QBw

Sånn.

Nå, over til det jeg vil ha dere til å gjøre.

Dere vet det at jeg tilbringer mye tid i en bitteliten bygd som heter Audnedal.. Og i Audnedal dere, der er det virkelig ikke mye å ta seg til.. Det er faktisk så lite at jeg på denne dag velger å reise meg opp i mine mye lakksko og si : NÅ må vi slå et slag for barn og unge i Audnedal!

De er med i en sånn konkurranse, hvor musikkverkstedet kan vinne en hel haug med penger som de kan bruke på alt mulig fint.. Og nå skal jeg ha deg til å stemme på Konsmo musikkverksted, sånn at alle de små pene barna har noe å gjøre, slik at de ikke blir narkomane og demente i en alder av 14 år! Musikk er en veldig stor "greie" i den lille bygda ( antageligvis større enn selve bygda faktisk), og det er mye flinke barn.

Jeg er ikke så fan av barn, og jeg kan ikke synge selv, men nå er det snakk om å redde fremtiden!

Grunner til å stemme på konsmo musikkverksted:

- Når barna er å synger så lager de ikke stygge merker på asfalten med bilene til sine foreldre...
- De kan synge i begravelsen din.
- Hvis de er å synger i ordnede former, så driver de ikke å spontansynger rundt forbi av glede.
- Det er ikke en konkurrase du kunne vunnet uansett, så ingen grunn til å slenge konkurranseinnstinktet i bordet.
- Når de har en hobby så er sjansen for at de gjør rampestreker svært minimert.
- Hvis konsmo musikkverksted vinner, så slipper noen andre bedritene folk å vinne..
- Hvis de vinner, så får jeg masse mye lesere på bloggen. Såpas skylder de meg etter trusestuntet.

Grunner til å ikke stemme:
- Du blir sliten i den fete lille tastefingeren din.

Enda en grunn til å stemme:
- Du får trent tastefingeren din.

Trykk på bildet av meg som danser under her, og stem på bygdebarna!! De trenger det, ellers så kan det faktisk hende at de kjeder seg ihjel.
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits