Ku-tips

God kveld i din nyoppussede chabby chic stue, kjære leser. La meg stille deg dette særdeles enkle spørsmålet med svaralternativene ja/nei. Har du det bra?!

 

Jeg skal bruke de neste ti minuttene av livet mitt på å lose deg trygt og godt igjennom noe som skjedde meg her forleden dag.
Det har seg slik at jeg syntes kuer, til tross for mye ku/lite hjerne-problematikken, er noen helt fantastiske dyr. Jeg har så mye jeg gjerne vil fortelle deg om dette sexy dyret at jeg søren ikke vet hvor jeg skal begynne!

Jeg velger å begynne med fortellingen om da jeg hadde ansvaret for noen kuer for en tid tilbake.Hvorfor jeg hadde ansvaret, spør du? Fordi jeg påtok meg det, da regjerende bonde skulle ut på galeien, på druen, på en snurr eller hvor han måtte befinne seg.

Første møte mellom meg og kuene var av det heller snodige slaget. Jeg strakte ut armen for å hilse, slik jeg alltid gjør når jeg treffer nye individer. Ryktene sier at kuer er overraskende smarte, så jeg forventet en sirlig hånd i retur da jeg strakte frem min.
Tonje: Hei, jeg heter Tonje og jeg skal være din kelner i aften.
Min hilsen kunne på ingen måte vært mer korrekt. Men grunnet kuenes noe primitive versjon av en hånd, gapte de like greit over alle mine lengste fingre. Jeg velger å tro at dette er kotyme blandt bønder, og at dette har smittet over på kuene. De er helt klart for lite begavet til å tenke ut en slik hilsen helt selv.

 

Vel. Etter litt mingling med mine nye venner gikk jeg på på det lille kjøkkenet jeg hadde til disposisjon for å røre sammen noe som luktet risengrynsgrøt. De av dere som trodde at kalver drakk melk, tar feil. Dette er et område jeg aldri trodde jeg kom til å belære dere på, men nå skjer det altså. Kalvene drikker ikke melk fra valgfri tappekran under sin mor. Den drikker noe som heter kalvegodt. Og godt var det, for de ble jo helt riv ruskende gale.Så, helt plutselig og uten forvarsel så innbilte jeg meg at jeg kunne melke.
Tonje: Harald! Jeg kan melke kuer, vil du se?
Harald: Kan DU melke kuer? Hvor har du lært det?
Tonje: Jeg kan det bare.

Jeg bør på dette tidspunkt nevne at jeg aldri har melket en ku, jeg har knapt nok sett en ku før. Jeg ble en liten periode rammet av "Hvor vanskelig kan det være". Så etter et lite hysterisk utbrudd da jeg oppdaget hvor lik en spene (kupupp) var en penis, så skjedde det mest utrolige du kan tenke deg..

Jeg melket! Det skal jeg bare fortelle deg, dette er piken som kunne melke. Helt uten noe form for utdannelse innen melkefaget, så satt jeg meg ned å bare melket som om jeg skulle hatt en doktorgrad i nevnte fag. Jeg melket både lettmelk, helmelk og kultura. Jeg må jo stusse litt over at av alle talenter i verden, så valgte gud å gi meg talentet for melking.. Men, men..Jeg ble vel født akkurat i det gud skulle spise frokostblanding, så manglet han melk..

Har du plutselig oppdaget at du er innehaver av et noe stusselig, men nevneverdig, talent?

4 kommentarer

Nathalie Oberti

18.07.2012 kl.22:55

elsker den nye headeren tonje! loove it

Vibeke

19.07.2012 kl.10:37

Jeg har det veldig bra :-)

FOR en nydelig header!! :-D

lammelaartanker

19.07.2012 kl.16:16

Jeg ler meg istykker! Du er så morsom at jeg må vise fram bloggen din til alle jeg har på vennelisten min på Facebook!

19.07.2012 kl.21:29

Hahah, så sykt bra du skriver!

Skriv en ny kommentar

hits