Blogget i det store media

Jeg hilser dere fra min høye bloggehest, her jeg sitter å skuer ned på alle mine lesere og sørger for ro og orden i bloggemommeby.

 

I dag er jeg litt høy på mæ'sjæl. Men i enkelte tilfeller er det lovlig i micromengder. Jeg har nemmelig prydet forsiden på landsdekkende dagsavis. Nå er det riktignok ikke forsiden på papirutgaven det er snakk om, men dog, forside er og blir forside!

Hvis du som skuelysten bloggemommebyinnbygger ikke enda har fått gleden av å lese om meg på www.nationen.no, så gir jeg deg med dette en mulighet du sjelden har sett maken til. Du skal få muligheten til å trykke på påfølgende bilde av undertegnede, som vil på tryggest mulig måte frakte deg fra denne nettsiden til en annen nettside som handler om denne nettsiden. Skulle du angre, så vil pilen i venstre hjørne føre deg fort som fy tilbake hit, til start.

 

Bortsett fra det så er det så er det ingen høydepunkter å skilte med de siste 24 timer. Jeg kan jo for syns skyld informere om at jeg hadde en veldig sunn lunsj bestående av friske bær og melk. Jeg fulgte så opp med kjøttkaker og jordbærsyltetøy til middag. Noen føler seg kanskje tvunget til å bemerke at kjøttkaker og jordbærsyltetøy er en noe stusselig kombinasjon, men da kan jeg på forhånd si at dette var to separate måltider som tilsammen ble en fullverdig middag.

Som dere sikkert skjønner så har jeg ikke så mye å fortelle fra dagen.. Du vet at når bloggere forteller om middagen sin, da er det dårlig stelt..

 

Jeg ønsker dere en god natt og håper vi snakkes i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits