Jeg gråter over spilt melk

God lørdag godtfolk! Hvordan står det til?

Når jeg står i dusjen, det er da de dypeste tankene mine kommer til meg. Man får noen minutter for seg selv, på en måte. Og et sted mellom sjampo og balsam slår det meg: det er rart dette med gårdsdrift.

Her forleden dag tilbragte jeg tett opptil to timer i et fjøs. Det var på mange måter en trivelig opplevelse, men på enda flere måter litt traumatisk. Hadde jeg tenkt over før at melken jeg drikker kommer fra et sted mellom et heftig kloakkanlegg og et fossefall med spytt og medium fordøyd mat, så tror jeg kanskje jeg hadde holdt meg unna.

Vel, der var jeg altså. I fjøset. Melken så godt som få.

Jeg hjalp sikkert flere hundre liter melk til verden og inn i vårt svært avanserte menneskelige system som vi kaller fornøyelsen. Så sendte jeg melken av gårde med melketankbilen, ut til det norske folk. Så dusjet jeg, satt meg i bilen og kjørte i butikken og brukte 13 kr på en kartong melk til frokosten min...

Hvorfor? Hvorfor tok jeg ikke med melken jeg allerede hadde melket? Fordi jeg er kresen tror jeg. Jeg vil helst ha melken så lett at det like gjerne kunne vært vann. Jeg føler meg veldig dum..

I dag smakte jeg forresten en ny type plastill

Den smakte som forventet. En blanding av lakris og tequila sunrise.

Ha en god lørdag!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits