Høstens største trend skapt av meg.

I det siste har jeg blitt omtalt i flere landsdekkende, og ikke så landsdekkende, aktualitetsmagasin som "bloggeren Tonje Olsen". Først og fremst så må jeg si at jeg ikke er sikker på denne tittelen jeg har fått tildelt. "blogger". Jeg føler at det er bittelitt sosialt selvmord å kalle seg en blogger. Men det har ingenting med selve begrepet blogg å gjøre. Det har noe med de virkelig store bloggerne å gjøre!
Jeg tror at blogging er det eneste "yrket" hvor man på død og liv, ikke under noen omstendigheter, vil bli som de som ligger på topp.
MEN! Nå som jeg først har blitt "blogger", og til dels forsonet meg med det så spurte jeg meg selv: Hva gjør bloggere?
Så snudde jeg meg til den andre delen av personligheten min, som svarte: De skaper trender.

Så nå skal jeg skape min egen trend. Trenden skal være så ekstremt meningsløs og latterlig at det ikke kunne blitt plassert noe annet sted enn nettop i motebildet.Så i tillegg til å plukke opp hestebæsjen etter seg, så skal mine lesere fra nå av gå med to klokker. Alvorlig talt, det er ikke særlig smart, men det er ikke sko man ikke klarer å gå på, eller å bære en død kvinnes hår i sitt.

2 kommentarer

lammelaaret

23.07.2012 kl.22:18

Jeg ser virkelig for meg deg som en trussel til poppis-motebloggerne! På tide å blåse liv i hestehaletrenden igjen - du har jo tilgang på ordentlige hestehaler! *gratis tips*

Og du.. jeg vil gjerne lese fvn-artikkelen om deg.

Du har epostadressen min dersom du vil gi meg det jeg trenger..!

Helle

24.07.2012 kl.17:49

Haha!!:D

Skriv en ny kommentar

hits