I love bensinstasjon

Det hender at jeg svinger innom den lokale petroliumsdistributøren for fylling av drivstoff. Og i den sammenheng må jeg krype til dette berømte korset og innrømme at jeg nå og da blir lurt til å kjøpe ulumskheter av ymse slag. Det kan forekomme at både pølser, sjokolade og sukkerholdig leskedrikk sjarmerer meg i senk og blir med meg hjem (hvis det kommer så langt)

Og det må jeg si, kjære lesere av blogg, jeg blir stadig overrasket over hva petroliumsdistributører får til! Her forleden kom jeg over vafler som var 100% nystekt. Ikke 99%, men helt nøyaktig 100%. Det vil si at jeg var så heldig å entre stasjonen akkurat i det vaflene kom seilende ut av produksjon. Og det må jeg si er rart. Sist jeg sjekket så ble vaflene produsert i et type jern, men her kom de 100% nystekt ut fra en bærepose. Det er magi dere, ren magi!!

En annen ting jeg også har stusset over er at alle ser ut til å ha de beste pølsene. Jeg vet ikke hvem som er offisiell pølsedommer, men noen må jo stadig reise rundt og kåre verdens beste pølser. Og det må være litt av en jobb. Heldigvis slipper de jo Irak og disse farlige landene. De spiser jo ikke pølser der...

De kan alt, disse som jobber på bensinstasjonen. Det er mesterkokker ut av en annen verden! Men hjelpe deg med en vinduspussere, det er et kjempeproblem!!!!!

Hva er ditt forhold til bensinstasjoner?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits