Pakke fra Nelly

Jeg skjønner det ikke. Bloggere har i all sin tid gitt seg ende over hver gang de får en pakke i posten. Seriøst, du har bestilt en pakke fra valgfri nettbutikk, så blir du fra deg av glede over at den faktisk kommer? Det skulle da strengt talt bare mangle, spør du meg. Men det er det sjelden noen som gjør, spør meg altså Det er sjelden noen sier noe til meg i det hele tatt.Dere er så dårlige på å kommentere a jeg rett og slett blir flau på deres vegne. Det er dere jeg snakker til, men svarer dere?
Jeg vet jeg sier mye humbug som verken betyr noe for deg, eller dine etterkommere. Men det hadde vært hyggelig med litt publikumskontakt fra tid til annen

 Jeg bestilte altså en kjole og et par sko fra Nelly punktum com. Og i dag fikk jeg det i posten. Kjolen var ikke så fin, men det fulgte med et belte som virkelig gjør det verdt pengene. Det er sikkert ødelagt i morgen, men hvem bryr seg... Skoene jeg bestilte passet ikke overhode. Så de sender jeg tilbake i morgen, med mindre du er så elskverdig å kjøpe dem?


Hva mener du om beltet? verdt pengene, ikke sant?

 

Dette kan være et innlegg totalt blottet for IQ, beregnet for dere lesere som bare bryr dere om hva folk har på kroppen sin.

8 kommentarer

Julie Almestad Sævik

05.08.2012 kl.21:57

nice :p

Krusmynte

05.08.2012 kl.22:46

Beltet var så lekkert så;)

Likte veldig godt den tavlen du har hengt de på jeg da. Noe du har laget selv?:)

Lammelaaret

05.08.2012 kl.22:46

Strengt tatt burde jeg vel ikke svare i det hele tatt, men siden jeg er din faste kommentator svarer jeg likevel. Kjolen er sikkert flottere på deg enn en henger..!

Hvis du er mer aktiv med å kommentere på andres blogger får du nok flere svar på din også.
Lammelaaret: Deg kan jeg alltid regne med!

Vel, ja, jeg burde kanskje kommentere andres blogger mer, men jeg leser så sjelden andres bloggger!
Krusmynte: Neida, tavlen er kjøpt på Kid Interiør! Men jeg vil tro at det ikke enoe problem å lage noe slikt selv.

06.08.2012 kl.17:57

Jeg likte beltet. Likte forsåvidt også kjolen, men beltet var hakket finere.

Susanne - Hverdag, foto & mote

06.08.2012 kl.20:56

rå stilig! :)

Skriv en ny kommentar

hits