Bygda 1 - 0 byen

Ja..Hallo, er vel mer enn passende å si i en sådan stund.

 

Jeg er nå tilbake i byen og her er det stemning. Men i dag tok jeg meg i å savne bygda en microbit av et sekund. Jeg var nemlig lens for sminkefjerner og så meg nødt til å, på en eller annen måte, skaffe meg en ny. På bygda hadde det medført en tur på min lokale kjøpmann hvor jeg da hadde kjøpt pampers våtservietter. Fordi på bygda er det slik. Du har ikke et hav med valg. Når valget står mellom plumbo, klorin, neglelakkfjerner og våtservietter for underlivet så er det veldig lett at valget faller på muserens fra Pampers.

Skal man man kjøpe sminkefjerner i byen, så er det en ganske annen sak. Først må man velge seg ut et kjøpesenter, så en passende butikk blandt hundrevis, og så riktig hylle, merke, og bruksområde. Det er ikke lett skal jeg si deg.

Jeg valgte apoteket. Jeg syntes det er så artig med apotek. De har så mye rart som kan få kroppen din til å gjøre ting hinsides min fantasi. På utsiden av apoteket sto det et lite spann med varer, og beskjeden var klar " ta 2, betal for 1". I spannet fant jeg en flaske som det sto "rens" på. I tillegg til rensen, så valgte jeg en deodorant, for å få max ut av tilbudet.

Så gikk jeg til piken bak kassen. Denne piken var søt som få, med liten rosa sussemunn og lyst hår. Ikke en typisk apotek-ansatt. Men desverre, så var hun like dum som hun var pen.

Tonje: Er dette en sminkefjerner?
Dum apotekpike: Det er ikke en ren sminkefjerner.
Tonje: Kan den fjerne sminke?
Dum apotekpike: Dette er en rens, men vi har denne flasken som er en ren sminkefjerner.

Så tar hun frem en annen flaske med grønt innhold som ser ut som bæsj fra space. Men jeg står på mitt og vil ha min "2 for 1" flaske.

Så dette her er ikke en sminkefjerner altså?
Dum akotek-amøbe: Den kan fungere som en sminkefjerner, hvis du...
Jeg går bort til fjeset hennes, legger hendene på de små skuldrene som så vidt klarer å holde armene oppe, så ser jeg henne dypt inn i øynene og sier:
Hør her frøken. Jeg har et fjes. I det er det sminke. Jeg skulle gjerne ha fjernet denne sminken på tilfredsstillende måte. Kan, eller kan ikke, innholdet i denne flasken hjelpe meg med det?
Apotek-null: Det kan den.Den lukter harsk olivenolje, men fjerner tilsynelatende sminken altså.

 

Syntes du betjeningen lett kan bli for hjelpsomme?

7 kommentarer

Vibeke

02.09.2012 kl.00:14

Irriterende når det er slik. Det var jo et veldig enkelt spørsmål; Kan den eller ikke? Krevde ikke mer enn bare "ja" eller "nei" :-) Godt du setter de på plass :-)

Tina

03.09.2012 kl.18:01

Haha Tonje jeg må le altså

TONE-LISE KALVO

15.09.2012 kl.18:04

Hahahah, jeg dør! Du er rå!

Nina

20.09.2012 kl.12:15

Utrolig gøy å lese bloggen din, sitter her å ler for meg selv!

Gleder meg til flere blogginnlegg! :)

Husker jeg så deg og Harald på tv i fjor, og synes dere var så søte, og et perfekt par. Så jeg ble skikkelig glad da jeg faktisk så dere hadde blitt sammen etter programmet.

Har du tenkt til å flytte til han etterhvert? :D

Linn T

26.09.2012 kl.09:37

Gratulere med 1 årsdag:)

Sigrid

03.10.2012 kl.09:25

Veit du kva, du er rett og slett genial. Veldig artig å lese bloggen din, du har så stilig måte å skrive ting på! :)
Sigrid: IQ min ligger litt over snittet, men at det skulle skinne gjennom i bloggen ante jeg ikke :) Eller; takk :)

Skriv en ny kommentar

hits