Nytt kjøkken.

Det er ikke måte på hvor mye rart folk henger på veggene sine. Når jeg var 14 år hadde jeg 17 kondomer hengende i ring på veggen, som dekorasjon. I tillegg til min første g-streng (for det heter det), Man skulle tro at man vandret inn i en sexbutikk, men egentlig var man på pikeværelset til en 14 år gammel tøyte.

 

Vel, veggpynt. Nå har jeg altså byttet ut et splitter nytt Ikeabilde, med en urgammel planke og et reinsdyr av noe plastavfall.

Hva syntes du?


 

Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er av alt som er chabby chic og yndig. Hver eneste dag bruker jeg to minutter på å syntes synd på alle de som malte absolutt alt hvitt. Man kaster seg på en trendbølge, og hva får man? En haug med hvitmalte møbler som har mistet alt av verdi og sjarm. Noe er selvsagt penest som hvitt, men ærlig talt...Jeg liker alt som er gammel planke-basert. Men jeg blir sikkert lei av det en dag. Derfor brettiger jeg meg muligheten til å fjerne dekorasjonen hvis jeg våkner en dag med ønske om å brenne alt som er gammel planke basert! Det er veldig greit med planker, man kan brenne det. Det kan man ikke med gardiner... Derfor har bestemoen din 80 år med gardinhistorie i skapet sitt.

 

Hvor står du i denne evigvarende diskusjonen om alt dette hvitmalte og chabby? Bor du i winterwonderland(altså et sted som er like hvitt som et galehus på 1800-tallet), er du i total hvitmaling-streik, eller er du født med penis og melder deg helt ut av hele kaoset?

6 kommentarer

Kristina - fitness og livet

05.11.2012 kl.14:11

Hehe, jeg er glad i hvitt og stilfult med eget preg over det hele.. Gjerne planker, gråmalte vegger, glass og duse farger :)

Silje

05.11.2012 kl.20:04

Ja takk begge deler:) hvitt på lister,vinduer dører å tak med farge på veggene å spreke fine farger i tillegg:) gamle ting å diamanter, liker ikke disse hjortehodene overalt;)!!

~MoonStar~

05.11.2012 kl.21:56

Ja, er fint når noen ting blir malt hvidt.. Men syntes det er synd utrolig mange av gangene..

Så mange fine gamle møbler.. Og folk bare vips maler det hvidt.. Snart går det ikke an og få orginalt gamle møbler lengere :/

Hos meg er hvidt nesten banlyst xD overrated spørr du meg.. Jeg går for gammelt og brunt :D hehe Det syns jeg er finnest.. Mye mere sjarm over det..

Men samtidig.. Må jeg innrømme, mange fine lyse hjem der ute som er fine.. Men samtidig må det jo være utrolig vanskelig og holde rent :/
~MoonStar~: Jeg syntes hvite hjem er pene å se på, men uansett hvor mye lammeskinn og lys det er så blir det aldri lunt og koselig, etter min smak.
Silje: Noe hvitt må man ha, ellers blir det lett for mørkt. Men jeg tenker med på disse antikke skattene som folk har besudlet med hvitmaling!
Kristina: LIKER!!

Skriv en ny kommentar

hits