Krigføring

Kjære alle sammen.


Jeg har i den siste tiden valgt å ta litt avstand fra dere. Dette begrunner jeg med det enkle faktum at dere rett og slett har blitt glemt. Ja, jeg har rett og slett oversett de fleste av dere totalt og verken tenkt på deres ve eller vel når jeg har putret i vei med mitt eget liv. Det er ikke slik at det ikke har skjedd noe i livet mitt, å nei! Jeg har feriert både her og der, men som sagt, dere har blitt glemt.

Men nå...jeg kan ikke gjøre annet enn å ta bladet fra munnen. Det har seg slik at det er en liten krise i livet mitt om dagen. Jeg har klart å erklære en krig jeg allerede nå, før krigens start, har tapt.

Den finnes i alle hjem. Flekken. Flekken som har gjort det potensielt dummeste i krigføringens historie. Flekken som har kamuflert seg som ekte, feriepåvirket spraybæsj. Flekken i doen.

Hvorfor denne flekken dukker opp er for meg et mysterium. Jeg ser for meg at det kan være en av de tingene mødre vet alt om, men jeg er pr.dags dato så lite rutinert på husholdning at jeg ikke har klart å avdekke hemmeligheten. Det kan ha noe med sporadisk rennende vann å gjøre....

Men flekken er altså i de aller fleste, litt eldre, toalett. Har den først slått rot så er den umulig å bli kvitt!! Det er avløpets ugress jeg har med å gjøre. Og det irriterer meg. Det er nok et i-landsproblem som jeg bruker alle mine krefter på å irritere meg over.

Jeg vil ønske deg en fortsatt finfin lørdag, og håper du koser deg med blogginnlegget mitt. Dette blir ikke en vane. Jeg vil også hilse til en trønder som en venninne av meg ligger litt med om dagen. Hallo.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits